Kot smo vam obljubili, vam predstavljamo še nekaj dišav, ki so nekatere že na policah naših parfumerij, ostale se nam obetajo v prihajajočih mesecih.

guarlain_instant_couple


HUGO BOSS

Pure Purple, nektarina, črna vijolica, sladek beli marcipan, belo semiš usnje. Dišava, ki izžareva energijo in je namenjena ženskam, ki ljubijo življenje, smeh, ples.

Hugo Boss Pure Purple

MISSONI

Štirje barvni vonji, Radiant Yellows z italijansko bergamotko, nespolom in magnolijo, Magenta Pinks s potoniko in vrtnico, Intense Oranges z mandarino, grenko pomarančo in kakijem ter Chocolate Browns s čokolado Gianduia in tekočo ambro.


NINA RICCI

Posebna izdaja L’Air du Temps, Coloured Doves (Colombes Couleur) z notami čaja Earl Grey, ciklamo, jasminom, lesnimi notami in belim mošusom.


LALIQUE

Le Parfum, prvi Lalique-ov orientalski vonj z bergamotko, rdečim poprom, jasminom, vanilijo, pačulijem, fižolčki tonka in sandalovino. Moderna orientalska dišava, brezčasna in klasična.

Lalique Le Parfum

4 KOMENTARJI

  1. *mala* men se tud 3.del ne odpre 😉 neki napiše da je morda stran zaklenjena ali zbrisana =(..
    jaz pa sem do tedaj uporabljala nežne vonje od lacost (touch of pink) in pa od naomi campbell (cat delux-sam NE un night).. =)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj