Fitness zveza Slovenije prireja Odprto državno prvenstvo Slovenije v soboto 18. novembra 2006 ob 18. uri v športni dvorani Ježica, Savlje 6, Ljubljana.

Odprto državno prvenstvo v fitnesu in bodybuildingu

Tekmovanja bodo v:

– MR. & MISS FITNESS
– MISS FIGURE
– MR. BODYBUILDING

Tekmovanje, ki ga odslej nameravamo organizirati vsako leto, bo organizirano kot pravi fitnes spektakel in bo predstavljalo enega glavnih dogodkov na slovenski fitnes sceni. Prireditev bo zanimiva tako za gledalce kakor tudi za medije.

Verjetno nam ni potrebno posebej navajati, da fitnes v zadnjih letih tudi v Sloveniji doživlja neverjeten razcvet. Vsako leto se vedno več ljudi navdušuje nad fitnes vadbo, prav tako pa je tudi vedno več tistih, ki se odločajo sodelovati na fitnes tekmovanjih. Zato posledično močno narašča tudi zanimanje širše javnosti za fitnes vadbo in fitnes tekmovanja.

Tekmovanja se bodo udeležili tako slovenski kot tuji tekmovalci in tekmovalke, med katerimi bo nekaj zelo zvenečih imen, kot npr. aktualni Bodifit prvak Miha Zupan, Miha Zajelšnik, Gregor Tuš, Andrej Milutinović, letošnji NABBA in WFF juniorski prvak Mitja Gabor, Miha Erhatič, Brina Romih, Aleša Krže … nadejamo se tudi prihoda nekaj odličnih tekmovalcev in tekmovalk iz tujine.

Več informacij na forumu.

Razpored tekmovanja:

  • 09.00 registracija tekmovalcev
  • 11.00 začetek predtekmovanja
  • 18.00 začetek tekmovanja

Se vidimo v soboto!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj