V liniji izdelkov za uravnavanje telesne teže proizvajalca Laboratoire Physcience je poleg kapsul, tablet in tablic odslej na voljo tudi napitek Pectiligne Minceur Draineur Satietant. Napitek Pectiligne vsebuje izključno naravne sestavine, združene v kombinaciji zelenega čaja, jabolčnih vlaknin ter izvlečka višnje in koruze. Napitek z okusom jabolka ne vsebuje dodanega sladkorja in maščob ter je primeren tudi za vegetarijance.

pecti_ligne_napitek

Napitek Pectiligne združuje učinkovitost dveh osnovnih principov uravnavanja telesne teže:

  1. z dreniranjem pospešuje izločanje odpadnih in strupenih snovi iz teles,
  2. zaradi zmanjšanja občutka lakote pojemo med obroki manj in tako omejimo dnevni vnos kalorij.


Dokazan drenažni učinek v 24-ih urah: drenažni učinek je zasnovan na znanstveno dokazani učinkovitosti izvlečka koruze, ki skupaj z zelenim čajem in izvlečkom višnje spodbuja izločanje ter očisti telo nakopičenih odpadnih in strupenih snovi.

Dokazan občutek sitosti zaradi učinka naravnih vlaknin: občutek sitosti v napitku Pectiligne zagotavljajo netopne jabolčne vlaknine, ki povzročijo, da ste med obrokom siti prej in tako zmanjšate povprečni dnevni vnos kalorij za približno 10 %.

Priporočena cena 500 ml napitka je 19,50 €, na voljo pa je v lekarnah in specializiranih trgovinah po Sloveniji.

5 KOMENTARJI

  1. Pa menda ni tole za en obrok??? Mogoče je pa kot koncentrat za pripravo napitka? Ko če je za en obrok, je tole čist preveč. Grem raje na šnicl pa ne bom lačna med obroki 🙂

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj