­­­­Težko pričakovana Nike konvencija aerobike bo letos že trinajstič navdušila vse ljubitelje plesa in aerobike.

13. dan a­erobike se bo pod taktirko priznanih inštruktorjev iz celega sveta odvijal v športnem centru Konex v Ljubljani (Cesta na Brdo 109), 7. in 8. marca 2009 s pričetkom ob 9.30 uri.

Nike aerobična konvencija


­Aerobične konvencije Nike se vsako leto udeleži več kot 500 navdušencev, letos pa jih bodo poučevala številna svetovno priznana imena, kot so Jessica Expósito, Tony Stone, Balázs Füzessy, Nikkie Riozzi, Tom Woll, Daniel Baldi, Mark Tickner in Michelle Colvin. Med slovenskimi inštruktorji velja omeniti svetovno prvakinjo Niko Kljun, Daria Šegoviča in Nino Ogrin.

Udeleženci konvencije bodo poleg majice in vstopnice za zabavo prejeli tudi licenčne točke, ki jih podeljujeta Gimnastična zveza in Fitnes zveza. Kolekcijo oblačil, ki bo predstavljena v na modni reviji 7. marca, boste po promocijskih cenah lahko kupili tudi na delavnicah. Vsak udeleženec aerobične konvencije prejme brezplačno Nike majico
in vstopnico za sobotno Nike zabavo v Svetovni kavarni Sputnik
, kjer
bodo od 21. ure naprej na modni reviji predstavili novo kolekcijo Nike
oblačil, obutve in dodatkov, za eksplozijo plesnih ritmov pa bodo
poskrbeli gosti večera – skupina XEQUTIFZ in Alya.

Za več informacij o prijavi na Nike aerobično konvencijo, o inštruktorjih, programu in nekaterih ugodnostih obiščite spletno stran www.hisa-vizij.com/nike2009.

V sodelovanju z Nike vam Planet Lepote podarja 3 karte za udeležbo na 13. Nike konve­nciji aerobike.

Za sodelovaje v nagradni igri kliknite na spodnjo povezavo.

Nagradna igra je zaključena


Žrebanje bo potekalo v petek, 6. marca, rezultati bodo objavljeni isti med novicami Planeta Lepote. Izžrebani boste karte lahko dvignili na recepciji športnega centra Konex, kjer se konvencija tudi odvija.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj