­

V drugem delu intervjuja nam bo Brina Romih zaupala, kateri športi so ji pri srcu, svojo težo in % maščobe ter o svojem delu.

Brina Romih

Si kdaj privoščiš odmor pri treningih ter se pregrešiš pri prehrani? V kolikšni meri to vpliva na tvoj videz?

Odmora pri treningih skorajda nimam, kvečjemu prvi teden po zadnji tekmi v sezoni. Pri hrani pa zelo rada grešim ter pri tem zelo uživam, vendar samo takrat, ko si sama dovolim. To je največkrat v mesecu decembru, drugače pa 1x tedensko.

Kateri športi so ti še pri srcu? Se zaradi napornega tempa z njimi sploh utegneš ukvarjati?

Zelo rada se ukvarjam tudi z ostalimi športi, saj sem športnica z dušo in telesom. Posebej pri srcu so mi odbojka, tek, smučanje, aerobika, jahanje konj, adrenalinski športi, pa še kakšen bi se našel.

Koliko si visoka in koliko kilogramov imaš (v »off season« in na odru)? Kakšen je tvoj običajen odstotek telesne maščobe in kakšen na tekmovanju?

Visoka sem 168 cm, tehtam pa približno 58 kg. Moram priznati, da se zadnji dve leti sploh ne tehtam, niti pred tekmovanjem. Meni osebno je ogledalo najbolj realen pokazatelj moje forme. Na to tudi poskušam navaditi moje osebne stranke, ki so mi potem zelo hvaležne, saj je tehtnica zelo nerealen pokazatelj telesne sestave in sploh ni merilo za lepo, zdravo ter fit postavo. Tudi naprave za merjenje telesne maščobe niso najbolj zanesljive, zato meritev skorajda ne izvajam.

Moj odstotek telesne maščobe je pred tekmovanjem cca. 12 %, v »off season« pa 14-15 %.

Brina Romih

Ali popolno telo pomeni tudi samozavest?

Popolno telo zagotovo pomeni sigurnost vase, potrditev svojega dela (treningi in prehrana) ter seveda posledično tudi samozavest. Najbolje se počutim takrat, ko si lahko rečem, da sem v najboljši formi svojega življenja.

Brina Romih­

10 KOMENTARJI

  1. Torej, vseskozi moraš samo vaditi, se odrekati…upam, da najde čas za preprosto “živeti”…postavo imaš hudo, čestitke.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj