Imaš osebnega trenerja ali si program prehrane/vadbe sestaviš sama?

V bistvu sem sama svoj osebni trener. Treninge in prehrano si sestavljam sama, kadar mi pa zmanjka idej, mi na pomoč priskoči Damjan. Sicer sem tudi osebna trenerka in sem že mnogim ženskam pomagala do lepše, fit in zdrave postave.
V bistvu nama je z Damjanom lažje, ker se oba ukvarjava z istim športom in poslom. Drug drugemu pomagava, svetujeva ter deliva izkušnje. To nama pomaga do vedno večje strokovnosti ter profesionalnosti na področju osebnega trenerstva.

Brina Romih

Kako se je tvoja postava razlikovala od današnje preden si začela s treningi? Bi nam privoščila kakšno fotografijo iz tega obdobja? V kolikem času si pravzaprav dosegla takšno postavo?

Preden sem začela s treningi, sem imela dokaj povprečno postavo. V študentskem obdobju sem bila vitka, v zadnjem letniku pa sem si privoščila kar malo preveč vsega, študirala sem namreč na Finskem 😉 in posledično pridobila nekaj kilogramov. Ker pa sem od nekdaj bila nagnjena k urejenosti ter lepi postavi, sem se odločila preoblikovati postavo v fitnesu, kar mi je po 1 letu tudi uspelo. Kot sem že omenila sem perfekcionistka, zato postavo iz dneva v dan še izpopolnjujem. Fotografijo in še marsikatero drugo podrobnost o meni boste lahko videle in izvedele na srečanju z mano … O tem pa v drugem delu intervjuja.

Kljub temu, da si zelo vitka, si vseeno ohranila zavidljiv dekolte. V čem je tvoja skrivnost?

Za moj dekolte se moram zahvaliti samo materi naravi. Čeprav v obdobju pred tekmo izgubim kar precej maščobe tudi na tem delu telesa, še vedno nisem »ploh«, kot večina fitneserk (razen tistih, ki imajo umetne prsi, seveda).

Brina Romih­

Imaš morda kakšen splošen nasvet, kako do popolne zadnjice in trebuha?

Zanimivo vprašanje ter zelo enostaven odgovor: pravilna prehrana, kvalitetni treningi in na splošno veliko gibanja!

Nadaljevanje: Intervju z Brino Romih – 2.del

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj