… narave, ki prežema vonj ACQUA di Gioa, se zdaj pridružuje sijoča sreča, ki jo prinaša sonce – SUN di Gioia in vznemirljiva energija žarkov, ujeta v vonju AIR di Gioia.

Izvornemu parfumu se zdaj pridružujeta dve novi čustvi, dva nova trenutka resnične izpolnitve in sreče, navdihnjene z naravo: AIR di Gioia in SUN di Gioia. Dva elementa, zrak in sonce, sta združila moč z vodo. Tri ustvarjalna načela edinstvene trilogije.

AIR di Gioia: krila svobode

Razlogi za izbiro te nežno modre stekleničke so očitni: izžareva energijo, ki ji nekateri pravijo 'ozonska'; kot radost, ki jo izzove nepričakovan dotik morskih kapljic, ki jih prinese veter. Čute preplavijo italijanska melodija not mandarine in nerolija ter prepoznavni refren »slankasto-cvetličnih« not potonike, ylang-ylanga in pomarančnega cveta, z lesnatimi spodnjimi notami, stkanimi iz pačulija, kašmerana in kančka mahu. Prežet je z radostjo in navdušenjem, svoboden in očarljiv kot čisti, svež zrak.

SUN di Gioia: sončno-cvetlični

V tej steklenički jantarno-zlate barve se skriva cvetlični vonj, okopan v sončnih žarkih. Čutne note, ki prikličejo občutek ugodja na porjavelo kožo, odpreta bergamot in frezija. V razkošnem cvetličnem srcu se skrivajo frangipani, ylang-ylang in jasmin sambac, hkrati so sladki in prežeti s svetlobo, okrepljeni s toplimi in elegantnimi spodnjimi notami irisa, vanilje in benzoina. Lahkoten in čuten vonj s prestižnim učinkom 'chic Monoï'.

Informativne cene:

  • AIR DI GIOIA EDP 30 ML    30ml    50€
  • AIR DI GIOIA EDP 50 ML    50ml     70€
  • AIR DI GIOIA EDP 100 ML    100ml    92€
  • SUN DI GIOIA EDP 30 ML    30ml    50€
  • SUN DI GIOIA EDP 50 ML    50ml    70€
  • SUN DI GIOIA EDP 100 ML    100ml    92€

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj