Prišla je pomlad, z njo pa na tržišče tudi novi, lažji in bolj sveži vonji. Med  obilico novostmi smo se odločili, da vam tokrat predstavimo novo dišavno kreacijo Donne Karan – ženski in moški vonj Be Delicious, za katera poteka tudi nagradna igra.

DKNY predstavlja dva nova sočna vonja iz New Yorka, mesta, kjer zorijo priložnosti  – vonj zanjo in zanj. Ikona jabolka s pridihom urbanega, kreirana za postavitev odra, kjer se bo odigralo moderno, sladko in grešno, nedolžno in seksi, preprosto in sofisticirano zapeljevanje. DKNY Be Delicious vas mami, da zagrizete v sočno jabolko.

delicious_models_e

DKNY Be Delicious zanjo: unikatna nota ameriških jabolk, ki je bila kreirana ekskluzivno za DKNY, v energični kombinaciji s sočnimi zelenimi kumarami in svežo grenivko, predstavlja zgornjo noto. Magnolija vas povede v osrčje vonja. Eksotični pridih tuberoze ter kombinacije šmarnic, vrtnice in vijolic daje svež, cveten občutek. Dotik sandalovine, svetlega lesa in belega jantarja pa poudari čutnost.

Novi vonj Donne Karan Be Delicious zanjo se predstavlja v obliki EDP, in sicer v 30, 50 in 100 ml embalaži, poleg tega pa vam nudi tudi losion za telo in deodorant.

delicious_women_collection

DKNY Be Delicious zanj: čutna dišava kombinira okusno svežino in seksi moškost s slastnimi jabolki in aromatično kavo. Zelena jabolka (crisp tart) in sveža kava (granita mingle) sta v energični zgornji noti. V pomirjajoči osnovni noti se srečata toplo granatno jabolko in afriška kava (absolute). Jablana in močno zapečen les kakavovca nadaljujeta zapeljevanje vonjav in predstavljata energijo in moč DKNY Be Ddelicious zanj in njegovega najljubšega mesta.

Be Delicious zanj se vam predstavlja kot EDT v 50 in 100 ml embalaži, na voljo pa imate tudi After Shave.

delicious_men_collection

DKNY Be Delicious dišavi si delita obliko stekleničke, ki je v obliki jabolka, zelene barve zanjo in bogate jantarjeve zanj. Jabolko je v naravno rjavi škatlici z DKNY Be Delicious logotipom. 100% PURE NEW YORK nalepka zagotavlja avtentičnost DKNY.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj