… moške. Minilo je že 10 let od lansiranja linije Dior Homme. Danes so Dior dišave skovale novo ozemlje za moške. To bo izjemno velik dogodek po vsem svetu. Nekaj resnično popolnoma drugačnega kot je sedaj na tržišču in bo trajalo več kot življenska doba …

Obraz: Johnny Depp

Novi obraz prihajajoče nove moške dišave, ki pride na police septembra letos, je Johnny Depp. Zelo posebna ikona. Je idol že več generacij tako moških kot žensk – ampak kar je najbolj pomembno, je odlična izbira med človekom, imenom in samim konceptom. Je nekonvencionalen, skrivnosten, edinstven, verodostojen in resničen.Ta zvezdnik še nikoli prej ni bil podoba za kateri drugi parfum. Nikoli ni inkarniral nikogar drugega kot like, ki so zaznamovali njegovo neverjetno kariero.

Johnny Depp je znan po mnogih različnih talentih. S svojim darom za glasbo in igro je imel priložnost, da se je pridružil velikim glasbenikom na odru. Prav tako je sodeloval z znanimi režiserji, ki uprizarjajo nepozabne trenutke v filmih, kot so: Cmera, Edward Škarjeroki, Pirati s Karibov, Brezglavi jezdec, Čarli in tovarna čokolade, Rango, Hudičev brivec, Rumov dnevnik, Donnie Brasco, Alica v čudežni deželi, Snif, Državni sovražniki… Njegova kariera je dokaz izbranega duha pravega umetnika, ki v celoti poseduje lastna pravila.

Dobrodošel, Johnny Depp.

Ime: Sauvage

Sauvage (divji) je definicija moškega, je udarno, enostavno, mednarodno. Surovo ime, ki govori o intimni povezavi s posameznikovo pravo naravo. Je razglas svobode. Ime pomeni moč, zveni francosko, elegantno, je presenetljivo, daje globino. 'Divji' je z Diorjevim dotikom, je srečanje med surovim in prefinjenim.

Steklenička

Preseneča, je popolnoma elegantna in moderna. Z zaobljenimi, čutnimi linijami, ki so v nasprotju z seksi/živahnim imenom. Čiste linije, spreminjajoča se barva navzdol odseva moško veličastnost dišave, ki jo vsebuje. Črn pokrovček se zapre kot magnet. CD podpis na vrhu in znotraj pokrovčka vgravirano čebelo, ki je simbol moške mode Dior. Tanka plast srebrne čez stekleničko ustvari prefinjen učinek odseva, ki je svetleč in transparenten hkrati. Težko steklo, temno kot modro, nočno nebo. Dno je zaobljeno v “nasmeh”.

Vonj

Popolnoma svež značaj, ki ga zapoveduje ime, ki nosi prstan manifesta.
Dišava je takšna, kot si jo je zamislil Diorjev kreator parfumov, Francois Demachy: surov in hkrati prefinjen. Naravne sestavine, izbrane s posebno skrbnostjo, prevladujejo v obilnih količinah. Vesele zgornje note prekipevajo od sočnosti kalabrijske bergamotke. Ambroxan, pridobljen iz dragocenega jantarja, odstre močno lesno sled. Sauvage predstavlja kreacijo, ki so jo navdihnila široko odprta obzorja. Nebesno modro nebo se razteza nad gorato pokrajino, razbeljeno pod puščavskim soncem …

"Luksuz, je vsota majhnih podrobnosti, ki omogočajo velike razlike."  pravi François Demachy

 

 

Za ogled večje fotografije klikni na fotografijo.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj