Body Combat je eden izmed najboljših treningov za večjo moč, hitrost in eksplozivnost, za znižanje ravni odvečnih maščob, izboljšanje vsesplošne gibljivosti in gibljivosti sklepov, višje vzdržljivosti, koordinacije, ravnotežja, izgube telesne teže, povečanje samozavesti in še in še.

Eksplozivno popularen v športnih centrih širom sveta predstavlja trening, ki kombinira gibe in elemente različnih borilnih veščin, kot so karate, kickbox, taekwondo, tajski boks in tai chi. Body Combat je eden izmed licenčnih fitnes programov iz Nove Zelandije, v Slovenijo je prišel pred osmimi leti. Od takrat naprej ima vedno več navdušencev.

body_combat_5 

Trening je zajet v šestdeset minut trdega dela in evforične reakcije. Fantastičen trening za znižanje stopnje vsakodnevnega stresa. Primeren je za vsa zdrava bitja na tem planetu. Takšen trening nam vedno znova ponudi možnost, da se odpnemo in raztrgamo z najboljšimi udarci. Koncept enega treninga je zajet na podlagi klasičnih udarcev borilnih veščin, pri čemer gre za poudarek na pravilni izvedbi gibov, ki preidejo v rezultat tekočih gibanj, poln zbijanja kalorij in krepitve zgornjega in spodnjega dela telesa. Ob tem je veliko navodil in napotkov, kako udariti tarčo in hkrati biti v območju varnega in učinkovitega izvajanja. Skozi cel trening se borimo proti navidezni sili in sovražnikom, tako, da dejanskega fizičnega kontakta ni. Boksarkse vreče, kolebnice in rokavice so pripomočki, ki se uporabljajo dejansko ali pa navidezno.

body_combat_2

8 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj