… dnevi in sramežljivi popki, ki odpirajo vrata prebujajoči se naravi in času polnemu barv in vonjav. V njej so združeni svežina, živahnost in ženstvenost. To je koketen, igriv vonj za vroče dni, saj v njih prinaša svežino in energijo.

dkny_be_delicious_fresh_blossom

Be Delicious Fresh Blossom sestavljajo sijoči akordi žarečega grenivke, češenj in marelice, ki so pomešani s cvetnimi lističi vrtnice, šmarnice in jasmina. Baza iz sočnega jabolka, ki je združena z nežnimi notami svetlega lesa in akordom kože, dopolni čutnost dišave, ki se ji bo težko upreti.

Be Delicious Fresh Blossom najdete v značilni steklenički v obliki jabolka, ki je za to priložnost oblikovana v kombinaciji kovine in svetlo roza stekla. Na voljo je kot EdP v velikostih 50 ml (€ 57,60) in 100 ml (€ 76,80).

4 KOMENTARJI

  1. Jaz sem ga že poskusila 😉 Takoj je jasno, da paše k vonju Be Delicious, je pa bolj cvetlično svežkast (Be Delicious je bolj jabolčno-kiselkasto svež). Kar simpatičen, ampak zgornje cvetlične note (zaznam predvsem češnje in vrtnico) na moji koži hitro izginejo, ostalo pa je preveč podobno zeleni različici, ki jo že imam doma.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj