… komentarjev na Instagramu. O fotogenični 6-letnici iz Nigerije so po tem, ko so njene fotografije zaokrožile po družbenih medijih, začeli govoriti kot o najlepši deklici na svetu. Fotografije je naredil fotograf Mofe Bamuyiwa ter jih delil na Twitter in Instagram. “O, ja, je človek! Ampak je tudi angel!”

S prodornimi očmi, brezhibno poltjo in čudovitimi lasmi deklica izgleda kot punčka igračka, opisujejo pa jo kot ‘umetniško delo’ ter ‘absolutno dih jemajočo’. “Želim portretirati obdobje med njenim otroštvom in odrastlostjo, da bosta oba ostala brezčasna!” je povedal Bamuyiwa.

“Lahko bi jo pripravil do nasmeha ali da bi se glasno smejala, a sem jo postavil v naravne trenutke, da lahko vidimo njene oči,” je nadaljeval Bamuyiwa. “To, da pozirajo kot odrasli, je moj trik, da ustvarim brezčasen portret. Jare, ko boš dopolnila 21 let, se spomni in naredi fotografijo z enako pozo in slogom.”

Sicer pa Jare ni edina v družini, ki se ji obeta manekenska kariera.n tudi njeni sestri, leto dni starejša Jomi in 11-letna Joba, sta že pozirali pred Bamuyiwajevo kamero, vse skupaj pa so objavljene tudi na straneh družinskih družbenih medijev. Bamuyiwa je povedal: “Želim, da fotografije govorijo zanjo, ko bo odrasla.”

Viralno ‘gibanje’ najlepša deklica na svetu se je sicer začelo leta 2010, ko so Francozinjo Thylane Blondeau, ki sedaj šteje 19 let, takrat pa jih je imela 6, označili za “najlepšo deklico na svetu”. Njene fotografije so bile nekaj let kasneje objavljene v reviji Vogue Enfants (dojenčki).

PREBERITE TUDI: 14-letna manekenka pretresa modno industrijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj