Če se sprašujete, kako je to sploh pomembno, potem veste, da način gibanja s torbico veliko pove o osebnosti, pravi strokovnjakinja za govorico telesa Patti Wood. To veliko pove o vašem statusu, vašem okusu in vašem pogledu na življenje. Kathlyn Hendricks, dr. na področju psihoterapije s centriranjem telesa je izpostavila različne položaje nošenja torbe in osebnostne lastnosti, povezane s tem.

1. Torbico nosite na hrbtu

Če torbo nosite za hrbtom, ste pustolovski in neodvisni. Pripravljeni ste na potovanje v vsakem trenutku in pripravljeni na vsako situacijo. Ne zanima vas, kaj si drugi mislijo o vas. Ker se osredotočate na udobje, slog in red. Ljudje vas občudujejo, ker ste samozadostni in zanesljivi.

2. V roki

To je enako nošenju aktovke, vendar odlična možnost, če je vaša torbica majhna. Nošenje torbice v rokah je znak, da želite, da je vse pod vašim nadzorom in da bo vaše poklicno življenje v redu. Vedno ste radi obveščeni o vsem in vseh. Če situacija zahteva, lahko drugim poveste vso resnico o sebi. Kljub temu ste zelo zanesljiva oseba, zaradi česar se k vam za pomoč obrne veliko ljudi.

3. Na rami

Če torbico nosite na rami, ste dober bralec in taktična oseba. To tudi kaže, da ste brezskrbni, samozavestni in nepremagljivi.

4. Čez ramo

Nošenje torbice čez ramo je najboljši način za zaščito dragocenosti v torbi in svobodo gibanja. Ta način nošenja torbice, ki je najlažji in varen, ustreza tistim, ki veliko potujejo. To tudi signalizira vašo neodvisno samopodobo. Naletite na osebo, ki se ponaša z bogastvom, vendar ste precej radodarni.

PREBERITE TUDI: Rdeč lak za nohte in rdeča šminka ne gresta nikoli iz mode

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj