… drugi pa želijo mojstrovino, ki lahko služi kot navdih v težkih dneh. Tisti, ki iščejo tetovaže, ki predstavljajo moč, bodo že samo na družbenem omrežju Instagram našli ogromno idej, če bodo le vedeli, kaj iskati. Če iščete ideje za tatoo, ki simbolizira moč, vam bodo ti trije motivi morda pomagali pri iskanju.

Motiv religioznih simbolov

Za tiste, ki so religiozni, lahko simboli iz njihove vere služijo kot znaki moči, to velja tudi za tetovažo angela pevke Demi Lovato. Lovato je razkrila pomen velike mojstrovine na hrbtu in pojasnila, da predstavlja “duhovno prebujenje”, ki ga je imela po prevelikem odmerku leta 2018.

Živalski motivi

Tisti, ki so preživeli travme, imajo lahko tetovaže za močan simboli moči. Čebelja tetovaža Ariane Grande je primer osebnega dela z globokim, močnim pomenom, saj spominja na življenja, izgubljena na njenem koncertu leta 2017 v Manchestru.

Tetovaže s frazami

Nekateri bodo morda želeli več odkritih opominov, da ostanejo močni v življenjskih okoliščinah. Za tiste, ki iščejo navdih za močne tetovaže, so običajni stavki dober začetek. Tetovaža Jourdana Dunna “Strah ni na voljo”, na zunanji strani podlakti je jasen opomin, da se vsak dan neustrašno soočimo s težavami.

PREBERITE TUDI: Ideja za tattoo – pasja tačka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj