Kot ljubitelji lepote, ki se navdihujemo nad novimi priporočili za izdelke in nasveti za ličenje, radi beremo Instagram profile zvezdnikov, gledamo v zakulisje dogodkov in spremljamo rdeče preproge, da bi našli naslednjo stvar, ki nas bo navdušila.

Čudoviti slog Margot Robbie je vedno na meji med sijočim umirjenim ter popolnim bombastičnim videzom, in nedavni videz, ki ga je nosila na premieri filma Babilon, je bil prepoznavna klasika, ki je hkrati vedno povsem sodobna – sveža koža in izrazito rdeče ustnice.

Večina žensk se je že kdaj v življenju ubadala z iskanjem popolne rdeče šminke. Največ je odvisno od tega, ali boste našli pravi odtenek (imate hladen podton ali topel podton?), pravi zaključek (sijajni saten, sijoč glos ali mat videz?) in seveda pravo ceno. Mi pa smo odkrili izdelek, ki stoji za Margotinim zapeljivim videzom ustnic, in to je univerzalno laskav in enostaven za uporabo: svinčnik za ustnice, ki je morda popoln vsestranski izdelek.

Za Margotin videz je poskrbela umetnica ličenja Pati Dubroff, ki je uporabila priljubljeno črtalo za ustnice Beauty Pie’s Velvety Matte Lip Crayon, ki je dolgo obstojna šminka, ki se do potankosti ujema z Margotino rdečo Valentino obleko.

Mi smo navdušeni – pa vi?

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj