Naklonjenost barvam se lahko spreminja in barva nohtov je odvisna od našega razpoloženja. Katera je vaša najljubša barva laka za nohte?

Rdeča: Rdeča je barva ljubezni, čustev, strasti in skušnjave. Ta barva ne more ostati neopažena in ženska, ki ima najraje ta ton, to zelo dobro ve. Rada izstopa iz množice, je spogledljiva, romantična in brihtna, obožuje pozornost in flirtanje.

Bordo: Ta barva je zelo podobna barvi rdečega vina. Predstavlja prefinjeno eleganco in moderni stil. Ženska, ki ima najraje to barvo, ima pridih enigme. Njen značaj je zelo vsestranski in tako kot okus bogatega rdečega vina, je z lahkoto nenehno zanimiva, njeno resnično osebnost pa je mogoče raziskati in odkriti le s časom.

PREBERITE TUDI: Kaj oblika vaših nohtov pove o vas?

Črna: Črna barva ima nekoliko gotski pridih. Ženska, ki kot svojo najljubšo izbere črno barvo laka za nohte, ima močno in odločno osebnost, ki ve, kaj hoče. Cilje, ki si jih postavi, tudi doseže. Ljubi moč in se ne boji ovir. Črni lak za nohte izgleda bolje na kratkih nohtih s kvadratno ali zaobljeno obliko.

Roza: Ženska, ki izbere svetlo roza barvo, je fina, samozavestna, drzna in zapeljiva ter rada pritegne pozornost. Ima pozitiven in optimističen značaj, je 100% samozavestna glede svojega izgleda ter živi svoje življenje brez skrbi.

Zlata: Ženska, ki rada nosi zlate nohte, je zelo komunikativna, rada je v središču pozornosti, je prijazna in verjetno veliko ve o modi. Bleščice so vedno v modi in ženska, ki rad jih nosi na svojih nohtih, je lahko nekoliko ekscentrična in odprta za eksperimentiranje.

Bela: Bela je barva čistosti in harmonije. Ženska, ki izbere to barvo, je uravnotežena, samozavestna in ve, kaj hoče. Ima notranji mir in je morda celo malo konservativna in trmasta (ima svoja močna mnenja). Ta ženska je po srcu morda še vedno kot majhna princesa, ki si želi srečati svojega princa na belem konju.

PREBERITE TUDI: Forum: Neon laki za nohte

Nežno roza: Lak te barve je značilen za ženske, ki so nežne in ljubeče narave ali si prizadevajo, da bi v svoje življenje dobile več ljubezni, topline in nežnosti.

Prozorna ali bež: Ženske, ki imajo to barvo laka za nohte, običajno svoje življenje posvetijo karieri ali poslu in ne marajo pritegniti pozornosti nase. Sledijo tradiciji in imajo močno notranje zaupanje.

Rjava: Rjava barva je izbira skromne, zanesljive in stabilne dame.

Modra: Ženska, ki izbere tovrstno barvo, je lahko blizu naravi, se počuti mladostno po srcu, je prijazna in zvesta. Za nošenje modre barve na nohtih je značilen nekoliko drzen značaj ženske, ki ima močna mnenja in je pripravljena na eksperimentiranje. Želi si izstopati iz množice in poudarja svojo edinstvenost celotnemu svetu!

Zelena: Ženska, ki rada nosi zelene nohte, je zelo komunikativna in energična. Z neznanci se lahko pogovarja z lahkoto in je vedno v dobrem razpoloženju.

PREBERITE TUDI: 7 nasvetov za popolno manikiro doma

Rumena: Rumena je topla barva sonca. Običajno lahko ženske, ki imajo rade rumene nohte, uživajo tudi v majhnih radostih življenja, imajo svetel in sijoč značaj ter željo deliti svojo pozitivno energijo z drugimi.

Vijolična: Ženske z vijoličnimi nohti ljubijo luksuz in boemski način življenja. Lahko se zdijo nekoliko površinske, a po srcu so romantične in imajo plemenit značaj.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj