… vse se mi je zgodilo v zadnjem letu. Ko gledam stare slike, si mislim: sem to sploh jaz? Sanje so se mi izpolnile, imam željeno težo, dobro kondicijo in lahko si rečem: zmagala sem!

Že odkar pomnim, se borim z viškom kilogramov. Vedela sem, da bom morala nekaj storiti. Ne, ni šlo od danes do jutri!

Delala sem na svoji kondiciji, veliko in vsakodnevno hodila, tekla, kolesarila in vsake toliko časa imela shujševalne diete. Zavedala sem se, da sanjati o lepi postavi ni dovolj, treba je sanje udejanjiti. Zavedala sem se tudi, da pri tem potrebujem strokovno pomoč.

Marca leta 2015 sem se včlanila v Fitnes center 4P v Novem mestu, z namenom shujšati in dodatno narediti nekaj za svojo kondicijo. Fitnes sem obiskovala redno najmanj trikrat tedensko, pridno telovadila na vseh napravah in zraven hodila še na pilates. Od marca do avgusta mi je uspelo shujšati 8 kg, potem se je spet ustavilo. Svetovali so mi je, da bi mi lahko program '4 get the fet', ki ga nudi center pomagal k doseganju željenih rezultatov. In res je. Dodatnih trinajst kilogramov sem shujšala zgolj v treh mesecih, ker sem imela železno voljo in strokovno pomoč od trenerja Gašperja, ki je bila neprecenljiva. Končno sem imela občutek, da je vse mogoče.

Čedalje bolje sem se počutila v svoji koži in sama sebi nisem mogla verjeti, da je hujšanje tako preprosto. Trinajst kilogramov v tako kratkem času, samo v treh mesecih, je precej veliko dejanje, visok cilj, ki ga težko dosežemo brez resničnega napora in pomoči. Preprosto začneš verjeti, da ni vse marketing, da je odvisno od tebe samega ali si pripravljen spopasti se z izzivi, ravno tako pa je zelo pomembna strokovna pomoč.

Fitnes center Fitnes center 4P obiskujem redno, da vzdržujem telesno težo in kondicijo. Hodim tudi na vodene vadbe: boot camp, 4 pump in pilates.

Zahvaljujem se vsem v fitnes centru, ki so s svojo prijaznostjo in strokovno pomočjo pomagali pri moji preobrazbi.

Jelka Brulc

Posebna ponudba za članice Planeta Lepote!

Tukaj so že prvi sončni dnevi in misli nam počasi uhajajo na morje, plažo in kopalke. Vendar nekateri še nismo naredili praktično nič za svojo postavo. Ste tudi vi med njimi? Potem imamo za vas rešitev: 12-tedenski mednarodno uveljavljen program '4Steps 4Summer', kjer boste ob pomoči osebnih trenerjev in nutricionistov izoblikovali svoje telo!

Planet lepote vam podarja BREZPLAČNO analizo telesne sestave.

Vse, kar potrebujete, je, da na recepciji Fitnes center 4P pokažete ta članek. Za več informacij in rezervacije pokličite na 040 332 203.

Kaj je 4Steps 4Summer?

Večini ljudi primankuje znanja ali pa motivacije za pravilen trening ter prehrano. Odlična rešitev je torej najem osebnega trenerja. Ker se zavedamo, da je najem osebnega trenerja za marsikoga prevelik finančni zalogaj, smo za vas v 4P fitnesu že drugo leto zapored pripravili preverjen koncept oblikovanja postave pred poletjem: 4 steps for summer. To je cenovno ugoden program treninga z osebnim trenerjem v manjših skupinah na posebnih napravah.

4Steps 4Summer je sestavljen iz 4-ih korakov, kjer boste na hiter način izgubili odvečne kilograme, izoblikovali svojo postavo in se pri tem zabavali ter spoznali nove prijatelje.

Sam trening bo časovno razdeljen na 4 korake po tri tedne. Na vsakem koraku bomo izmerili vaš napredek in prilagodili način treninga.

1. Korak: Spomladansko prebujanje

Spoznali se boste z novimi napravami in vajami, opravili prvo meritev ter dobili vsa potrebna navodila za prehrano. S prvimi treningi boste pričeli svoje telo počasi privajati na proces hujšanja in izoblikovanja postave.

2. Korak: Aktivacija

V drugem koraku bomo spremenili način treninga saj boste sedaj že dodobra spoznali nekatere vaje in boste lahko izvajali že malo težje treninge. Dodali bomo tudi nove vaje. Poleg tega se boste povezali s skupino in osebnim trenerjem ter vam bo trening v čedalje večje veselje.  Na koncu tega koraka pa boste opazili že prve sprembe pri počutju in meritvah.

3. Korak: Lahko sem še boljši

Ponovno se spremeni inteziteta treninga. Če bomo hkrati tudi sledili navodilom prehrane bodo sedaj rezultati opazni tudi že v ogledalu. Vedno bolj bomo samozavestni s svojo postavo, napredkom na napravah in si želeli novih izzivov na treningih.

4. Korak: Pripravljeni za na plažo

V zadnjem in hkrati fizično tudi najnapornejšem koraku postavimo posameznika na rob njegovih zmogljivosti in mu omogočimo, da si izoblikuje postavo, ki si jo je vedno želel. Ko končamo z vadbo ste pripravljeni za na plažo hkrati pa tudi na indvidualno nadaljno vadbo.

Komu je namenjen koncept 4Steps 4Summer?

Ta program je namenjen ženskam in moškim vseh starosti, ki bi do poletja radi naredili nekaj za svoje zdravje, izboljšali svojo postavo, ob tem izgubili še kakšen kilogram.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj