Jason Momoa in Eiza González sta bila od februarja v razmerju, a vir je povedal, da sta se 42-letni igralec iz serije Dune in 32-letna igralka iz serije Ambulance razšla.

“Sta zelo različna človeka,” pravi vir.

Drugi vir pravi, da par upa, da se bo to rešilo. “Zelo se imata rada, saj sta se nekaj časa dobivala na skrivaj, preden je to postalo javno,” dodaja vir. “Sta v različnih življenjskih obdobjih.”

“Trenutno to ni zelo resen odnos in oba samo spremljata, kam ju bo zapeljalo,” je dejal drug insider. “Čas preživljata skupaj, kadar lahko, in skrbita, da to deluje med njunima natrpanima urnikoma.”

Slednji vir je še povedal, da je Gonzálezova “zelo zabavna oseba, ki je pripravljena na vse in je večinoma precej avanturistična” in da sta z Momoo “podobnega duha”.

“Ona je bolj naklonjena dolgoročnim zvezam kot priložnostnim zmenkom,” je dodal o igralki iz serije I Care a Lot. Kar zadeva Momoa, je “res dober fant, zelo radodaren in ves čas srečen; ves čas se zavzema za ljubezen in njeno širjenje”.

“Ne gre za to, da odnosa ne jemlje resno, vendar zaradi otrok ne bo v nič hitel,” je dejal vir o Momoi, ki si z bivšo Liso Bonet deli 14-letno hčerko Lolo in 13-letnega sina Nakoa-Wolfa. “Do Lise je čutil veliko ljubezni in še vedno je med njima veliko vzajemnega spoštovanja, kar zadeva njo.”

Momoa je bil aprila fotografiran na premieri Eizinega filma Ambulanta, čeprav se po rdeči preprogi nista sprehodila skupaj.

Momoa in 54-letna Bonetova sta januarja letos v skupni izjavi sporočila, da se ločujeta. To se je zgodilo skoraj pet let po tem, ko sta se poročila.

PREBERITE TUDI: Ljubezenska zgodba Lise Bonet in Jasona Momoe, ki se po 16. letih ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj