Več virov je povedalo, da se 42-letni zvezdnik filma Aquaman zadnje čase sestajal z Eizo González, potem ko sta s 54-letno Bonetovo januarja sporočila, da se po skoraj 20 letih skupnega življenja ločujeta. Poročila sta se novembra 2007 in imata skupno 14-letno hčerko Lolo Iolani in 13-letnega sina Nakoa-Wolfa.

“Srečujeta se. Mu je mar zanjo. Je v odličnem položaju, saj dela na filmu Fast X,” pravi eden od notranjih virov. “Je precej zaposlen in je na dobrem mestu.”

Vir, ki je blizu Momoi in Gonzálezovi, nadaljuje: “Oba sta zaposlena, vendar se skupaj zabavata. Zaenkrat še ni nič resnega.”

Momoa je bil prejšnji mesec že fotografiran na premieri filma 32-letne Gonzalez, Ambulance, čeprav se po rdeči preprogi nista sprehodila skupaj.

Igralec iz filma Dune je zavrgel govorice, da hodi s Kate Beckinsale, potem ko so ga opazili, kako ji na zabavi po podelitvi oskarjev leta 2022, ki jo je organiziral Vanity Fair, daje svojo jakno. “Bilo je noro. Vsi so se spraševali: ‘Ali hodita na zmenke?’ Ne, ne, to je bilo viteško, žensko je zeblo,” je povedal za Extra.

“Ona je zelo prijazna, jaz sem bil zelo prijazen, bil sem samo gentleman,” je nadaljeval Momoa.

Sicer pa z bivšo Liso Bonet ohranjata dobre odnose: “Ljubezen med nama se nadaljuje in se razvija na načine, ki jih želi spoznati in živeti. Eden drugemu omogočava, da postaneva to, kar se učiva postajati,” sta zapisala v izjavi. “Najina predanost temu svetemu življenju je neomajna … in najine otroke učiva, kaj je mogoče. Živeti molitev. Naj ljubezen prevlada J. in L.”

Vir je še povedal, da bivša zakonca po razhodu “želita raziskovati druge stvari” in da jima je še vedno “zelo mar enemu za drugega“, ter dodal: “Že nekaj časa počneta stvari ločeno.”

Momoa je medtem na premieri njenega filma The Batman pokazal, da še naprej podpira svojo posvojenko Zoë Kravitz, z njenim očetom Lennyjem Kravitzem pa ostaja dober prijatelj.

PREBERITE TUDI: Ljubezenska zgodba Lise Bonet in Jasona Momoe, ki se po 16. letih ločujeta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj