Zdelo se je, da sta eden najmočnejših parov v Hollywoodu z romantično zgodbo kot iz filma. Jason je že kot otrok sanjal, da bo Lisa nekega dne postala “njegova” in po zaslugi usode so se te sanje uresničile v pravem trenutku.

Zdi se, da je bil začetek te ljubezenske zgodbe načrtovan že dolgo preden sta se dejansko srečala. Jason je Liso prvič videl na televiziji v priljubljeni seriji iz osemdesetih in takoj mu je bila všeč. Takrat je bil on star komaj 8 let, ona pa 21, a to ni bila ovira za otroške sanje tega mladega fanta.

Ko je Jason prvič videl Liso, je pomislil: “Zalezoval te bom do konca življenja in te bom dobil.” Pravzaprav se je samo želel srečati z njo, in to se je zgodilo več kot 20 let pozneje.

Prvič sta se srečala leta 2005

Usodno poznanstvo se je zgodilo na zabavi s skupnimi prijatelji leta 2005. Kot je rekel Jason: “Zgodilo se je, da sva bila na pravem mestu ob pravem času.” Na tej zabavi je Lisa pristala na Jasonovo povabilo na pijačo in od takrat sta bila neločljiva.

Leta 2007 in 2008 sta se jima rodila otroka

Leta 2007 je par dobil svojega prvega otroka Lolo, leto kasneje pa je dobila še brata po imenu Nakoa-Wolfe. Poleg dveh otrok s postavnim igralcem ima Lisa tudi hčerko iz prvega zakona – Zoë. Jason jo je zelo lepo sprejel, kot tudi njenega očeta glasbenika Lenny-ja Kravitza. Njuna družina je bila odličen primer harmonije v družinskih odnosih.

Leta 2017 se je par na skrivaj poročil

Lisa in Jason sta se poročila po 12 letih razmerja. Slovesnost je bila tajna in mediji še vedno ne poznajo podrobnosti poroke, javnosti do danes ni dostopnih niti fotografij. Kar vemo, je, da je bila to majhna družinska slovesnost, ki je potekala v njihovi hiši v Kaliforniji.

Razlika v letih nikoli ni bila ovira

Jason in Lisa sta zaradi razlik v starosti in višini veljala za enega najbolj zanimivih parov v Hollywoodu. Čeprav je Lisa 12 let starejša, Jason zmaga v višini. Vendar te razlike za par nikoli niso bile težava. Res se je zdelo, da bosta za vedno ostala skupaj.

PREBERITE TUDI: Eden najbolj priljubljenih parov vseh časov se je po 16 letih razšel 

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj