Po 16 letih skupnega življenja se Jason Momoa in Lisa Bonet razhajata. Razlog naj bi tičal v njegovi čedalje obetavnejši karieri, zaradi katere sta bila čedalje manj skupaj.

Par, ki čeprav je bil skupaj skoraj 16 let, se je poročil čele pred slabimi 5 leti, 2017, je razložil, da sta se med Covid pandemijo odtujila, a “ljubezen med njima ostaja” ter da želita biti vzor svojima otrokoma tako, da eden drugega osvobodita.

V izjavi sta zapisala: “Vsi smo občutili stiske in spremembe v teh časih transformacije … Revolucija se odvija in naša družina ni nobena izjema. Pojavljajo se občutki in rast tektonskih premikov. In zato deliva te družinske novice – da se kot zakonca razhajava. Tega ne deliva, ker meniva, da je tako zelo pomembno, temveč da nadaljujeva s svojimi življenji dostojanstveno in pošteno.”

“Ljubezen med nama se nadaljuje, razvija na načine, kot želi biti poznana in izživeta. Osvobajava eden drugega, da sva, kar se učiva postati … Najina predanost ostaja nespremenjena do svetosti življenja in najinih otrok. Da učiva otroke, kaj je možno: živeti molitev naj ljubezen zmaga. J & L.” 

Lisa, 54, je sicer tudi mati Zoe Kravitz, 33, ki jo ima s svojim prvim možem, glasbenikom Lennyjem Kravitzom.

42-letni Jason se je sicer v Liso zaljubil že kot deček, star 8 let, ko jo je videl v TV seriji in rekel materi: “Mami, tole hočem, tale bo moja.” Zato tudi verjame, da je vse mogoče.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj