Vojko Vučković

1. Tvoja življenjska pot je že od nekdaj povezana s športom. Začel si že zelo zgodaj. S čim si se ukvarjal?

Ukvarjal sem se z veliko različnimi športi, pri petih letih sem začel z judom in plavanjem, pozneje pa tudi z nogometom. V najstniških letih sem treniral nogomet, ju-jitsu ter vaterpolo. V teh športih sem dosegal tudi lepe rezultate na mednarodnih tekmovanjih. Za mlade mi se zdi zelo pomembno, da se ukvarjajo s športom.

2. Šport je ostal del tebe. Danes je to pravzaprav tvoja služba.

Natanko tako. Šport ni le moja služba, je tudi del mojega življenja. In vedno bo.

3. Kot športnik in predstavnik vašega fitnesa, si seveda vedno v vrhunski formi. Je vzdrževanje le tega težko? kako se soočaš s vzgledno vadbo in prehrano?

V vrhunski formi ravno nisem, saj nimam dovolj časa za trening. Vendar sčasoma vadba ter prehrana postane tvoj način življenja in ti več ni težko vzdrževati stanja.

4. Torej se včasih tudi pregrešiš?

Seveda, še posebej ko sem v tujini jem vsak dan nezdravo. Potujem pa kar veliko, ko imam čas. Vendar se počutim najboljše, ko jem zdravo.

5. Kaj bi svetoval začetnikom, ki nimajo športnih navad?

Šport je zdrav za vse generacije. Za odrasle, ki nimajo veliko izkušenj s športom, je fitnes definitivno dobra izbira. Pri pravilnih izvedbah vaj praktično ni možnosti za poškodbo, napredek je pa viden že kmalu.

6. Danes je trg preplavljen z različnimi produkti, ki obljubljajo neverjetne rezultate v kratkem času. Kaj meniš o tem?

Produkti kot npr. čudežne kremice, napitki, čaji … ne pomagajo zares. Tudi diete niso učinkovite, pripeljejo do tako imenovanega jo-jo efekta. Edini način, da na dolgi rok izgubite odvečne kilograme ter izoblikujete svojo postavo, je da trajno spremenite način prehranjevanja ter začnete trenirati. Hitre rešitve ni!

7. Za začetnike je predvsem težko, saj imajo slabe prehranjevalne navade in malo kondicije. Vemo pa, da so osebni trenerji za nekatere cenovno nedostopni. Kako takim strankam pomagate pri vas?

3x na leto imamo programe osebnega trenerstva v manjših skupinah. Za te programe je značilno, da so cenovno bolj dostopni, treningi pa potekajo s trenerjem. Stranke dobijo tudi nekaj primerov jedilnika, v primeru vprašanj je trener na razpolago. Tako so stranke zadovoljne ter potrošijo manj denarja.

8. Vojko, hvala za tvoj čas!

Dragi bralci in bralke, imate še nekaj časa do pričetka uradnega poletja. 4P Fitnes vam zato ponuja akcijo 2+2=4 –> treniraj 4 mesece, za ceno 2!

Dodajte štirico v svoje življenje.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj