Pri Hypoxi kolesu mi je bolj všeč ležeča varianta, ker me pri sedeči malo boli že rahlo upadla zadnjica. Hypoxi masaža mi najbolj prija, saj me sprošča in zmanjšuje utrujenost po treningu prejšnjega dne.

Glede svetovane prehrane moram poudariti, da mi zelo odgovarja. Ker jem 4 – 5 krat na dan, nisem nikoli lačna in vmesnih prigrizkov ne potrebujem. Telo mi je hvaležno, ker ne tlačim vanj nepotrebne navlake. Tudi tekočino uživam povsem na drugačen način.

Ljubica Privsek

Moji občutki so od vsega začetka zelo pozitivni. Tudi, ko sem bila zelo utrujena sem vedela, da bo kmalu bolje, ker tudi sonček za vsakim dežjem znova posije. Polna sem energije in sem vesela vsakega treninga posebej, ker se zavedam, da sem zase zopet nekaj dobrega storila.

V studiu Aktivita moram pohvaliti vse, ki sem jih spoznala. Milena ima ogromno pozitivne energije, ki se dotakne vsakega s katerim pride v stik. Prav tako je z Marjano, ki nam daje še dodatne odlične nasvete in recepte za prehrano. Katja se je veselila z menoj, ko sem pri doseženih uspehih vriskala od veselja, posebno pa, ko sem na tekaški stezi prvič tekla 30 minut neprekinjeno.

Vendar se na papir ne da prenesti vseh občutkov, ker jih je težko opisati. Vsak, ki je kadarkoli občutil zmagoslavje in radost po doseženem uspehu, ve kako je to.

Ljubica Privšek­

 

Povedati še moram, da mi je bilo najlepše darilo pri odhodu v pokoj, ko sem bila izbrana v akciji studia Aktivita ter Revije Lepa in Zdrava. Mislim, da to darilo ne bom nikoli pozabila in da mi bo za vedno ostal v spominu.

Edino kar obžalujem je, da mi dnevi prehitro bežijo in da se bliža dan slovesa a z upanjem, da bom tudi v bodoče ohranila prijeten in koristen stik s pobudnicami akcije, ki je zelo pozitivno posegla v kakovost mojega življenja.

www.aktivita.si

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj