­Dobro je biti ženska!

Strokovnjaki britanskega podjetja Vitabiotics so v sodelovanju s svetovno priznanimi nutricionisti in zdravniki razvili Wellwoman, edinstven prehranski dodatek, namenjen vsem aktivnim ženskam, za lažje premagovanje vsakodnevn­ih fizičnih in psihičnih naporov.

Wellwoman - prehranski dodatek za ženske­


So stres, nenehni psihični in fizični napori, izpostavljenost škodljivim vplivom okolja, nekvalitetna prehrana ali celo preskakovanje obrokov postali vaši vsakdanji spremljevalci? Ali veste, da je posledica omenjenih dejavnikov pomanjkanje esencialnih hranil, ki so nujno potrebna za vzdrževanje zdravja? Kljub napornemu vsakdanjiku je prav, da si vzamemo čas zase in poskrbimo za svoje zdravje, tako od zunaj kot od znotraj.

Ker sodobna prehrana večinoma ne vsebuje dovolj vitaminov, mineralov in antioksidantov, moramo našemu organizmu omenjene elemente priskrbeti na drug način – najlažje v obliki prehranskih dodatkov. Wellwoman je inovativen prehranski dodatek v obliki kapsul, namenjen vsem aktivnim ženskam, ki se zavedajo pomena zdravega načina življenja. 

Optimalna kombinacija esencialnih hranil v kapsulah Wellwoman združuje široko paleto vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih mikroelementov, ki pomagajo krepiti imunski sistem, vzpostavljajo hormonsko ravnovesje, utrjujejo kosti ter vzdržujejo vitalnost in visoko raven energije skozi vse leto.

Edinstvena formula Wellwoman vsebuje:

  • vitamine skupine B in minerale (selen, baker, cink, biotin, magnezij) za krepitev las in nohtov;
  • magnezij, baker, cink in vitamin D za utrditev kosti;
  • vitamina C in E ter bioflavone iz citrusov, za krepitev imunskega sistema in odpornost;
  • železo, folno kislino in vitamin B12, za vzdrževanje hormonskega ravnovesja;
  • omega-6 maščobne kisline iz olja svetlina in borage za zmanjševanje občutljivosti dojk pri mesečnih ciklih.

Wellwoman

Kapsule Wellwoman ne vsebujejo umetnih barvil, glutena, škroba, konzervansov, soli in sladkorja. Vsi izdelki iz podjetja Vitabiotics so proizvedeni po strogih farmacevtskih standardih in niso testirani na živalih.

Wellwoman je na voljo v lekarnah, specializiranih trgovinah, prodajalnah Sanolabor, drogerijah DM in v spletni trgovini www.novval.si, kjer lahko dobite tudi več informacij o izdelku.­ ­

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj