Električna zobna ščetka Sonicare FlexCare je najbolj dovršena zobna ščetka doslej. V primerjavi z električno zobno ščetko Sonicare Elite povzroča vitko držalo zobne ščetke FlexCare 80 % manj vibracij, je za 30 % manjše in 16 % lažje. Držalo je obloženo s protidrsno oblogo, kar omogoča, da ščetko lažje vodimo do težje dostopnih mest v ustih.

Test zobne ščetke Sonicare FlexCare

Zobne ščetke (tako ročne kot tudi električne/baterijske) so tudi odlično mesto za razvoj bakterij, kot so E.coli in streptokoki. Zdaj vam Philips Sonicare omogoča nakup ščetke FlexCare z UV-čistilcem (UV sanitiser), polnilnikom in predalnikom za shranjevanje.

Po vsakem čiščenju uporabite UV čistilno tehnologijo, ki pomaga odstraniti bakterije na vaših nastavkih, kar jih ohranja ultra čiste in pripravljene za nadaljnjo uporabo.

Izberete lahko enega izmed treh načinov čiščenja zob:

 1. Clean – polna moč za temeljito čiščenje in razbijanje oblog
 2. Sensitive – nežnejše čiščenje za občutljiva mesta/predele
 3. Massage – pulziranje (utripanje) nastavka za stimulacijo dlesni

Izbirate lahko tudi program čiščenja:

 • MaxCare – 3-minutno celotno čiščenje ust, ki ga lahko uporabite zjutraj in zvečer
 • GoCare – hitro, 1-minutno čiščenje, ki ga lahko uporabljate med rednim umivanjem zob
loading...


10 KOMENTARJI

 1. Uporabljam jo pribl. 5 mesecev in sem navdusena! Vsec mi je manjsi nastavek, s katerim lahko dobro dosezem vse kote. Baterija zdrzi precej dolgo brez dodatnega polnjenja, ob vsakodnevni uporabi dobrih 14 dni, a je potovalni polnilec vseeno zelo prakticen za daljsa potovanja. Tudi UV ciscenje je dobrodosla novost, se mi zdi, da nastavki zdrzijo precej dlje, ce so redno dobro ocisceni.
  Moti me le ze omenjena glasnost, na katero se je treba prav navaditi, ampak za lepe ter ciste zobe se da tudi to potrpeti.

 2. A so tele cene že s popustom? Kako se pa lastnikom stare ščetke obračuna 20% popust – v naročilnici ni namreč nobene rubrike glede tega, da bi se to označilo in obračunal večji popust, kot sicer.

 3. Ščetka Sonicare je dejansko izvrstna…

  Do nedavnega sem uporabljal prejšnjo-elite, zdaj pa sem si kupil novo-flexicare in moram reči, da je še boljša kakor njena predhodnica.

  Zobje so bolj beli, dlesni ne krvavijo, občutek po čiščenju pa je res enkraten.

  Nova ima tudi odlične funkcije, kakor so opisane v članku, ki jih predhodnica nima in so res izvrstni in tudi uv čistilec, ki dejansko poskrbi za higieno nastavkov.

  Omeniti pa je treba tudi cenejše nastavke, ki sedaj stanejo od 10 (1kom) do 24

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj