Izpopolnjena tehnologija za zdrave in bele zobe

Moji zobje so bili od nekdaj moj ponos. Spominjam se, kako sem že v osnovni šoli dobivala komplimente na popolne, sijoče-bele, zdrave zobe. To me je spodbudilo, da sem še bolj skrbela za njih, saj so bili moj ponos.

Ko si v veri, da delaš kar najbolje, sam poškoduješ zobe

Z zobmi nikoli nisem imela kakih težav, a ne glede na to njih videz in zdravje nikoli nisem jemala za samoumevna. Zato sem si jih v osnovni in srednji šoli redno in intenzivno ščetkala (s pogosto ‘pre)trdimi ščetkami. S tem sem si, kot mi je na enem od pregledov zob, na kakršnega grem vsakih nekaj let, povedal zobozdravnik, krepko načela zobno sklenino. Intenzivno drgnjenje zob z izjemno trdo ščetko – le tako sem namreč imela občutek res popolnoma čistih, gladkih zob – je naredilo svoje. Ko je znanka probala ščetko, kakršno sem uporabljala sama, so ji menda takoj začele krvaveti dlesni in dejala je, da ima občutek, da si s sirkovo krtačo umiva zobe, kar mislim, da dovolj zgovorno pojasni, kako zelo trda je bila ščetka, ki sem jo uporabljala.

Tako sem se odločila, da bo treba začeti delati drugače. Najprej sem začela uporabljati mehke(jše) zobne ščetke, a kaj, ko nikoli nisem imela občutka, da so zobje res čisti in gladki. Prav nisem se počutila dobro. Na srečo pa sem kmalu zatem odkrila zobno ščetko Sonicare.

Polna dvomov in prvi preizkus

Sprva sem bila – kot je pač v moji navadi – precej skeptična. “Še ena novotarija, ki naj bi jo ‘potrebovali’, a v resnici ne naredi razlike,” sem si mislila. A ker mi mehke ščetke nikakor niso ustrezale, sem se odločila, da jo preizkusim. “Slabše, kot je s temi mehkimi ščetkami, ne more biti,” sem si mislila. In jo polna dvomov preizkusila.

A oh, kako sem se motila! Sprva sem se morala sicer navaditi nanjo, saj me je malce žgečkalo, a po nekaj umivanjih to ni bilo več problem. Dejansko se takoj navadiš in moji zobje so bili ponovno gladki – in to brez uničevanja zobne sklenine! In oh, kako zelo beli!

Predani izpopolnjevanju

To je bilo, ko je na slovensko tržišče prišla ena prvih Sonicare ščetk, torej najbolj osnovna in okrnjena verzija. Od takrat je ščetka Sonicare prehodila zelo dolgo pot – niso počivali, temveč jo neprestano izpopolnjevali ter dodajali nove funkcionalnosti, da bi kar se da ustregli željam in potrebam uporabnikov.

Zadnja verzija tako vključuje več, kot bi si lahko izmislil tudi najbolj zahteven uporabnik. Poleg brezhibnega soničnega čiščenja zob, ki za sabo pusti popolnoma gladke in bele zobe, imata sonični zobni ščetki DiamondClean Smart, modela HX9954/57 in HX9924/47, še vrsto izjemno uporabnih funkcij, ki poenostavijo uporabo ter dajejo naravnost osupljive rezultate. Čiščenje, nega dlesni, odstranjevanje madežev, vodenje, oblikovanje navad, krepitev samozavesti, bolj pregleden sistem za popolno ustno nego so le nekateri izmed njih.

Nova modela – nove funkcionalnosti

Modela ščetke HX9954/57 in HX9924/47 pa imata še vse naslednje funkcionalnosti:

 • 5 načinov delovanja
 • 3 stopnje intenzivnosti
 • pameten izbor načina delovanja glave ščetke
 • 4 izjemno učinkovite glave ščetk
 • tehnologija Smart Sensor
 • prilagojeno vodenje za boljšo tehniko
 • lokacijski senzor
 • senzor drgnjenja
 • senzor pritiska
 • obvestilo za menjavo glave ščetke
 • in še mnogo več.

Da se ne ponavljam in podrobno ne razlagam, predlagam, da ti vse prednosti in izjemne lastnosti ščetk SoniCare podrobneje preberete na tej povezavi, sama pa lahko zaključim z ugotovitvijo, da so moji zobje najboljši dokaz, da ščetke SoniCare res delujejo. Nenazadnje nimam več 20 let in vsak dan že preko 20 let spijem okoli liter zelenega čaja, ki je znan po tem, da potemni zobe – a moji zobje so sijoče beli in zdravi. Imam 3 ali 4 plombe iz enega izjemno stresnega obdobja pred 10 leti, ko se mi je očitno spremenil pH – in pri tem je ostalo. Prav tako nimam nobenih težav z dlesnimi.

Če torej tudi vi želite lepe, zdrave, bele zobe in zdrave dlesni, potem je skrajni čas, da si omislite ščetko Sonicare. Vaši zobje in dlesni vam bodo hvaležni!

PREBERITE VEČ: Pot do lepih, zdravih in belih zob je preprosta

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj