Valentinovo je uvožen praznik, ki ga s pridom uporabljajo predvsem trgovci. Na valentinovo je poudarek predvsem na zaljubljenih parih, ki si na ta dan privoščijo kakšno posebno večerjo, razvajanje in si kupijo darila. Samskim gre vsa ta fama lahko pošteno na živce, lahko pa v njih vzbudi tudi občutke osamljenosti in manjvrednosti. Nikar!

PREBERITE TUDI: Kako znova najti sebe (14 korakov)


Če vas valentinovo obremenjuje, je to zato, ker morda še niste preboleli razhoda ali ker si tako močno želite imeti nekoga ob sebi. Imejte v mislih, da imajo zares srečni pari vsak dan valentinovo in da ne potrebujejo enega, točno določenega dne za praznovanje romance. To je le še en dan, ki bo šel mimo in tudi sami ga jemljite tako, čeprav vam kar v obraz silijo vsi ti srčkasti baloni v trgovinah in se vam cedijo sline ob srčkastih sladicah. Sicer pa lahko praznujete odnos, ki ga imate sami s seboj, saj je le ta najbolj pomemben.

Če ste na ta dan še posebej zavistni vsem srečnim parom, morate vedeti, da je pod vsemi temi srčki in tudi pod srčkastimi objavami na družbenih omrežjih lahko vse prej kot srečen odnos. Povem verjetno je, da ste, čeprav samski, srečnejši od drugih.

Če vam ta dan zares povzroča težave, pa pojdite na pijačo s samskimi prijateljicami ali preprosto imejte večer zase. Kupite si kaj dobrega in imejte se rade.

PREBERITE TUDI: 6 stvari, ki jih lahko podarite SEBI in ne stanejo nič

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj