Ja, prav ste prebrali – lepotica na fotografijah, ki je videti kvečjemu 34 in ne 54, je praznovala 54. rojstni dan in dokazala, da so leta zares samo še številka.

Salma Hayek sicer redno objavlja fotografije na svoj Instagram, ki jasno kažejo, da ji ni prav nič hudega in zelo uživa življenje. Njen Instagram je poln selfijev z raznih potovanj, počitnic ipd; tokrat pa je za svoj rojstni dan objavila nekaj estetskih fotografij, ki razkrivajo, da izgleda naravnost izvrstno.

Tako je objavila fotografijo, na katerih je oblečena v veselo, sončno rumeno; obraz ima praktično brez ličil, le na ustnicah nosi močno rdečo šminko; njeno telo pa je okrašeno še z izrazitim nakitom. Poleg je zapisala: “Zelo sem hvaležna za vsako od svojih 54 let. Hvala za vse lepe želje, sploh mojim oboževalcem, ki so za moj rojstni dan pripravili poseben račun. Kakšno darilo!” 

 

Igralka sicer že od sredine avgusta dopustuje v Grčiji, od kjer objavlja tudi čudovite fotografije. Med drugim sebe v prelepih kopalkah in sarongu. Pretekli mesec pa je v rjavem bikiniju pozirala ob bazenu in s fotografijo ponovno očarala oboževalce.

#sundayvibes

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

 

PREBERITE TUDI: Lepotne skrivnosti Salme Hayek, da je pri 50-ih videti kot 30-letnica

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj