… bomo tudi me videti tako čudovito! Če se sprašujete, kaj počne Salma Hayek, da je pri 50-ih videti kot 30-letnica, je v nedavnem intervjuju razkrila svoje lepotne skrivnosti. Poglejmo si, kaj moramo početi, da bomo tudi me videti tako čudovito!
 
 

Nega & ličenje

"V zasebnem življenju sicer nosim make-up, ampak ne, ko peljem hčerko v šolo." Sicer uporablja obstojno senčilo v stiku v taupe-rjavem odtenku ter prosojne negovalne šminke v rdečih odtenkih. "So kot nega ustnic, ki hkrati malo obarva." Tekoči puder zmeša s kremo za obraz, da doseže bolj naraven videz, njen najljubši parfum pa je Charlotte Tilbury Scent of a Dream.
 
 

Prehrana & gibanje

"Moj nasvet ne bo nikomur koristil – prenajedam se napačnih stvari in ko so posledice, grem na dieto." Njena najljubša prepovedana hrana je pokovka s chili omako. Zanimiva kombinacija, ni kaj! "In zelo rada ima vino. In šampanjec in tekilo."
telovadba: Lucja Soläng v Londonu. "Spremenila mi je življenje. Imela sem veliko bolečin. Naučila me je obvladovati stres." Joga inštruktor: Chad Dennis v klubu Wanderlust v Hollywoodu. "Krasen učitelj je. Rada delam stvari, ki dosežejo več kot le to, da moj obraz in telo dobro izgledata."
 

Lasje

"Ne barvam si jih več. Okoli ušes imam kar nekaj sivih, a jih pustim. A kadarkoli si lahko premislim." Lase neguje z maskami in si jih ne umiva prepogosto: "Las si ne perem prepogosto in vsak teden uporabim negovalno masko. Uporabljam tudi turban za spanje, ki ohrani fen-frizuro."
 

PREBERITE TUDI: 61-letna Christie Brinkley razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

 
Koža & telo
 
"Zjutraj si obraza ne umijem s čistilom. Samo nanesem malo rožne vode, nato vlažilno kremo in nikoli ne nanesem UV zaščite, razen če grem res na sonce." Kaj pa dermatološki pomlajevalni postopki? "Še vedno nisem na botoksu, polnilih ali kemičnih pilingih. Nič. Včasih me prešine, da bi morala kaj narediti, a ne vem, kaj. In uporabljam samoporjavitveno kremo St. Tropez Gradual Tan. Res jo priporočam, ker ne smrdi."
 

PREBERITE TUDI: Dermatologi izdali skrivnosti, zakaj se nekatere zvezdnice ne starajo

 

Hmmmm … bi ji verjeli, da je to vse?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj