Nenavadni par – Priyanka je namreč 10 let starejša od svojega mladega moža – je pred dnevi naznanil, da sta postala starša. Novica je vse presenetila, saj Priyanka ni bila nikoli videti noseča. In res je – starša sta postala s pomočjo nadomestne matere.

“Presrečna sva, da sva postala starša s pomočjo nadomestne matere. Vljudno prosiva za spoštovanje najine zasebnosti v teh posebnih trenutkih, ko se bova posvetila svoji družini,” sta zapisala na Instagram. Objavila sta oba in eden drugega označila v objavah.

Priyanka Chopra je o tem, da si želi otroke, v preteklosti že spregovorila. “So najina velika želja v prihodnosti,” je v intervjuju povedala Vanity Fair. “Če bo le bog dal, ko se bo zgodilo, se bo.”

Dejala pa je tudi, da sta z možem pripravljena na spremembo življenja, ki jo prinese otrok: “To nama je obema povsem v redu.” In izkazalo se je, da se je otrok rodil januarja letos, torej 3 leta po luksuzni dvojni poroki slavnega para; drugi del poroke se je odvil v Indiji v palači Umaid Bhawan.

Zakaj sta se odločila za nadomestno mater, zaenkrat nista razkrila.

PREBERITE TUDI: Nick Jonas spregovoril o svoji 10 let starejši ženi, Priyanki Chopra

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj