Pevca, ki se je pridružil 18. sezoni glasbenega resničnostnega šova The Voice, je kolegica iz šova, Kelly Clarkson, dražila glede njegove 10 let starejše žene. Ko mu je rekla, da je “kar desetletje starejša od njega”, ji je Nick Jonas odgovoril “Moja žena ima 37 let. V redu je.”

Par je bil sicer že deležen pripomb in celo kritik glede dejstva, da je Priyanka Chopra kar 10 let starejša od njega, a ni videti, da bi ju to kaj dosti ganilo. Preteklo leto je v intervjuju za InStyle Priyanka omenila dvojna merila ter da se nihče ne oglasi, ko je moški precej starejši od svoje ženske.

“Dobila sva že veliko sr* glede tega in še vedno ga dobivava,” je povedala in dodala, “res mi je neverjetno, da ko je moški starejši, pa se to nikomur ne zdi nič takega oz. je celo vsem všeč.” Nick in Priyanka sta se poročila decembra 2018 na kar dveh luksuznih ceremonijah – najprej klasična krščanska poroka, ki ji je sledila še indijska po tradicionalnih Hindu ritualih.

Sicer pa par naznanja njuno prvo sodelovanje – bosta izvršna producenta šova Amazon Prime Video show, ki je dobil navdih prav po njuni ceremoniji. Serija z imenom A Week To Sangeet bo kazala zaročene mlade pare, kako vadijo za to pomembno ceremonijo. Sodelovala bo tudi ekipa zvezdniških koreografov, stilistov in kreativnih direktorjev.

PREBERITE TUDI: Podelitev nagrad Grammy 2020 ali noč globokih dekoltejev?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj