• Raziskava je pokazala, da konični proteini, ki jih programirajo v genski terapiji, lažno poimenovani “cepivo” proti covidu, onemogočijo obnavljanje DNK ter preprečijo rekombinacijo.

  Bližamo se dvema letoma globalne politične agende, lažno predstavljene naivni javnosti kot življenje ogrožajoča pandemija. Kljub temu, da je na voljo kar nekaj varnih, preizkušenih in preverjeno učinkovitih zdravil – med njimi ivermektin, hidroksiklorokin in kolhicin – nam oblastniki in “stroka” vsiljujejo nepreverjeno gensko terapijo, ki se je v zadnjem letu izkazala za zdravju izjemno nevarno. Uradne strani, kjer beležijo stranke učinke po prejemu teh ‘”cepiv”, ne pomnijo tako številnih in hudih stranskih učinkov v zgodovini cepiv, vključno s smrtjo.

  Sicer pa je po slabem letu apliciranja genske terapije za covid to šele začetek, kar potrjuje tudi najnovejša raziskava, ki je dala naravnost srhljivo odkritje: ugotovili so namreč, da konični proteini, ki jih programira “cepivo” za covid, vsaj v laboratorijskih pogojih vstopijo tudi v celično jedro, kjer zavirajo možnost regeneracije DNK v človeškem telesu, kar bi lahko sprožilo pravo eksplozijo rakavih obolenj, imunskih pomanjkljivosti, avtoimunskih bolezni in povzročilo pospešeno staranje.

  Skratka, ugotovitve te raziskave so naravnost zastrašujoče in potrjujejo vse, kar so tako imenovani ‘teoretiki zarot’ opozarjali skoraj celo leto, odkar so začeli z injiciranjem teh genskih terapij. Posledica tega je, da bo obnavljanje DNK zavirano celo do 90 %.

  Raziskava z naslovom “SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro” je delo avtorjev Hui Jiang in Ya-Fang Mei z oddelka za molekularne bioznanosti (Molecular Biosciences), z inštituta The Wenner–Gren univerze v Stockholmu ter oddelka klinične mikrobiologije in virologije univerze Umeå, prav tako na Švedskem.

  Avtorja sta raziskavo zaključila z naslednjo ugotovitvijo: “Ugotovili smo, da konični proteini opazno zavirajo tvorbo tako BRCA1 kot 53BP1 (Tabela 3D–G). Skupaj nam ti podatki pokažejo, da konični proteini SARS–CoV–2 onemogočijo regeneracijo poškodb DNK, saj ovirajo aktivacijo beljakovin, ki so za to potrebne.”

  Mehanizem obnavljanja DNK je oblika medceličnega “ukrepanja v sili”, ki popravlja poškodbe DNK. Brez tega mehanizma bi vsa napredna večcelična živa bitja prenehala obstajati. Noben človek, žival ali rastlina brez tega mehanizma in celostne genetske kode, ki je zaščitena in neprestano obnavljana preko različnih mehanizmov, ne more preživeti.

  Poškodbe DNK so lahko posledica različnih vzrokov, med drugim raznih sevanj (tudi mamografije, zato pravi strokovnjaki raje priporočajo druge, enako ali celo bolj zanesljive in neškodljive metode), kemikalij v hrani, izdelkih za osebno nego, prekomernega izpostavljanja UV sevanju ipd. Seveda so manjše poškodbe DNK posledica dejavnosti, imenovane življenje, in se spontano pojavljajo v vseh živih organizmih, a organizmi so narejeni tako, da se po manjših in naravnih poškodbah DNK tudi regenerirajo.

  Pri normalni, zdravi osebi tako mehanizem obnavljanja DNK skrbi, da ne prihaja do patogenih mutacij. A ob prisotnosti koničnih proteinov, ki jih vsebujejo genetska “cepiva” za covid, se ta mehanizem oslabi za do 90 odstotkov, kar pomeni, da ne more več opravljati svojega dela – obnavljati poškodbe DNK.

  Posledice so in bodo sledeče:

  • mutacije oz. “napake” v genetskem zaporedju;
  • brisanja celotnih segmentov genetske kode;
  • vstavljanja nepravilnih segmentov;
  • mešanje in ujemanje/permutacije genetske kode.

  Vse te napake, ki se bodo kazale v delitvi in replikaciji celic, lahko rezultirajo v:

  • eksploziji rakavih obolenj in rakavih tumorjev po telesu;
  • renehanju proizvajanja imunskih celic B in T (sprožena imunska pomanjkljivost);
  • avtoimunskih obolenj;
  • pospešenem staranju in skrajšanju dolžine telomerov;
  • izgubi delovanja kompleksnih organskih sistemov, kot so cirkulacijski, nevrološki, endokrini, mišično-skeletni itd.
  • poškodbi celic, podobni zastrupitvi s sevanjem, kjer se celice uničujejo od znotraj.

  Mnogi od teh učinkov bodo imeli za posledico smrt; spet drugi bodo žrtve cepljenja obremenili z izjemno hudimi poškodbami zdravja ter okvarami organov, ki bodo potrebovale doživljenjsko medicinsko pomoč, da bodo lahko (pre)živeli.

  Konični proteini gredo v jedro celice

  Kot že omenjeno, gredo konični proteini, ki jih kodirajo »cepiva« v jedro celice in onemogočajo obnavljanje DNK poškodb. Konični proteini se proizvajajo v celičnih ribosomih v celični citoplazmi po tem, ko jih okupirajo mRNA iz “cepiva” in četudi proizvajalci cepiv zagotavljajo nasprotno, ne zapustijo vedno celic in vstopijo v krvni obtok. V nekaterih primerih gredo v jedro celice, kjer ostanejo in motijo delovanje mehanizma obnavljanja.

  “Na naše presenečenje smo odkrili veliko koničnih proteinov v jedru celice (tabela 1A),” sta zapisala avtorja študije.

  To brez dvoma pomeni, da mRNA “cepiva” povzročajo kromosomske spremembe v celicah telesa in torej resnično dobesedno uničijo genetsko integriteto cepljenega. Stranski učinki, ki jih lahko pričakujemo v prihodnosti, so zastrašujoči in ponovno se utegnejo uresničiti napovedi ‘teoretikov zarot’.

  Dr. Thomas Levy je o toksičnosti koničnih proteinov pisal na Orthomolecular.org: “Pojavila se je zaskrbljenost glede širjenja koničnih proteinov po telesu po cepljenju. Namesto, da bi ostali lokalizirani na mestu injiciranja, da bi izzvali imunski odziv in nič drugega, je bila pri nekaterih cepljenih posameznikih zaznana prisotnost konic beljakovin v telesu. Poleg tega se zdi, da nekateri krožeči konični proteini preprosto vežejo receptorje ACE2 ne da bi vstopili v celico, kar povzroči avtoimunski odziv na celotno celično beljakovinsko entiteto. Odvisno od vrste celice, ki veže konične proteine, lahko pride do katerega koli od številnih avtoimunskih zdravstvenih stanj.”

  Kar je še bolj alarmantno, je dr. Levy razložil, da trenutno vsi dokazi kažejo na to, da telo še samo naprej proizvaja konične proteine, kar se zgodi po prejemu “cepiva” mRNA: “Medtem ko je osnovna patologija še vedno popolnoma opredeljena, je ena od razlag za težave s trombozo in drugimi simptomi, ki jih opazimo pri bolnikih s kroničnim COVID-om in bolniki po cepljenju, neposredno povezana z obstojno prisotnostjo koničnega proteinskega dela koronavirusa. Nekatera poročila trdijo, da se lahko konični protein še naprej proizvaja po začetni vezavi na receptorje ACE2 in vstopu v nekatere celice, na katere sprva cilja. Klinične slike kronične toksičnosti COVID-a in toksičnosti po cepljenju se zdijo zelo podobne in obe sta verjetno posledica te stalne prisotnosti in širjenja koničnih proteinov po celem telesu.” (Mendelson et al., 2020; Aucott in Rebman, 2021; Levy , 2021; Raveendran, 2021).

  Sliki C in E prikazujeta zaviranje obnavljanja s temi različnimi deli virusnih fragmentov. (modre navpične črte grafa predstavljajo ravni aktivnosti/učinkovitosti mehanizma za popravilo oz. obnavljanje DNK).

  Ti podatki kažejo, da je največje zaviranje obnavljanja doseženo, ko je prisoten cel konični protein: SARS–CoV–2 konični proteini onemogočajo regeneracijo DNK, saj ovirajo aktivacijo beljakovin za popravilo DNK.

  Po prejemu Covid “cepiva” začnejo konične proteine proizvajati tudi same celice

  Ko telo prejme mRNA “cepivo”, začnejo konične proteine proizvajati tudi celice v telesu: tabela 2G prikazuje, kako prisotnost koničnih proteinov onemogoča obnovo DNK potem, ko je ta napadena na različne načine, kot so sevanja, izpostavljenost kemikalijam in oksidaciji.

  Avtorja študije sta razložila: “Po različnih poskusih povzročanja poškodbi DNK, kot so obsevanje, dajanje doksorubicina in H2O2, je v prisotnosti koničnih proteinov precej manj popravljanja DNK (slika 2F, G). Ti podatki skupaj kažejo, da konični proteini neposredno vplivajo na popravilo DNK v jedru celic.”

  Izpostavljanje 5G, kemtrailom, kemikalijam v hrani, mamografiji in celo soncu bo imelo uničujoče posledice na vse, ki so prejeli mRNA “cepiva”

  Najbolj zastrašujoče odkritje te raziskave je, da bodo vsi, ki so prejeli mRNA ‘cepiva’ in bodo izpostavljeni raznim napadom na DNK, imeli skorajda onemogočeno obnavljanje poškodb DNK in poškodbe, ki so bile nekoč smatrane kot majhne in nepomembne, saj jih je telo brez težav regeneriralo, bodo pomenile veliko grožnjo njihovemu zdravju in življenju.

  Z drugimi besedami: vsi, ki bodo izpostavljeni 5G sevanju, mamografiji, kemikalijam z plastike, kemikalijam v hrani in izdelkih za osebno nego (šamponi, geli za prhanje, detergenti za posodo in perilo, parfumi, izdelki na nego kože ipd.), ne bodo mogli popraviti poškodb DNK. Tako bodo po izjemno nizkim vsakodnevnim izpostavljenostim njihove celice začele mutirati v tumorje in rakava obolenja po telesu.

  Poleg tega izpostavljenost sevanju 5G rezultira v proizvodnji reaktivnih dušikovih spojin v krvi, ki so izjemno nevarni prosti radikali, ki povzroča poškodbe DNK in možganskih celic in tkiv po celem telesu. To se lahko opiše kot nekakšno dvojno orožje, kjer mRNA ‘cepiva’ oslabijo obnavljanje DNK, izpostavljenost sevanjem in raznim kemikalijam pa povzročajo te poškodbe DNK. Skratka, na eni strani napadi na DNK, na drugi nezmožnost obnavljanja DNK.

  To se bo pokazalo na najbolj grozljive načine, predvsem v obliki nastajanja tumorjev kjerkoli po telesu, avtoimunskih bolezni, slabšega ali celo odpovedi delovanja organov in podobno ter celo možnost rasti tkiv notranjih organov na koži.

  Prisotnost koničnih proteinov onemogoča normalno delovanje imunskega sistema in vodi v imunsko pomanjkljivost (stanja, podobna kot je npr. AIDS)

  Ta raziskava je pokazala tudi, da mRNA ‘cepiva’ lahko vodijo v bolezni imunske pomanjkljivosti, kakršna je npr. AIDS. To potrjuje podatke preteklih ugotovitev, namreč da cepljenim s covid ‘cepivi’ vsak teden upade delovanje imunskega sistema za približno 5 odstotkov.

  “… izguba funkcije ključnih proteinov za popravilo DNK, kot so ATM, DNA-PKcs, 53BP1, et al., vodi do okvar v popravilu, kar zavira proizvodnjo funkcionalnih imunskih celic B in T, kar vodi v imunsko pomanjkljivost.”

  Poleg tega je delovanje imunskega sistema močno prizadeto že zaradi prisotnosti koničnih proteinov, kar lahko vodi v kancerogene mutacije v celicah. Nadalje v študiji razlagajo: “Popravilo poškodb DNK, zlasti popravilo NHEJ, je bistvenega pomena za rekombinacijo V(D)J, ki je v središču imunosti B in T celic.”

  To so obrazložili tudi na Science Direct: “Ohranjanje genomske celovitosti je nujno za preživetje organizma. Med različnimi poškodbami DNK veljajo za najbolj škodljive prekinitve dvojnih verig (DSB), saj lahko povzročijo celično smrt če ostanejo nepopravljene, ali kromosomske preureditve če so napačno popravljene, kar vodi do raka. Nadalje so bile mutacije v genih NHEJ, vključno s Ku70 in Ku80, povezane s skrajšano življenjsko dobo pri miših [54]. Poleg tega so okvare v DNA-PKcs (DNA-odvisni protein kinazi) povzročile moteno vzdrževanje telomera in skrajšano življenjsko dobo pri miših [55]. Ti dokazi skupaj kažejo, da ima NHEJ pomembno vlogo pri preprečevanju povečanja genomske nestabilnosti in funkcionalnega upada zaradi starosti.”

  To pomeni, da konični proteini zaradi zaviranja reparacije DNK vodijo tudi v krajšo življenjsko dobo in pospešeno staranje. Po ocenah nekaterih strokovnjakov bo kaka polovica, torej 50 odstotkov “cepljenih” s “cepivi” mRNA mrtvih v roku 5 let in zahvaljujoč podatkov teh raziskav lahko razumemo mehanizme, po katerih bodo ta “cepiva” to povzročila.

  Posebna zahvala slovenskemu zdravniku, dr. med, ki je sodeloval pri prevodu in zaradi lastne varnosti želi ostati anonimen.

  PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj