Kim Kardashian je s slikovnim materialom na Instagram zgodbah ponazorila, kaj so ona in njene sestre dobile za božič od matere Kris Jenner.

In sicer so dobili vsak svoje električno vozilo MOKE.

41-letna zvezdnica je pokazala luksuzna darila, ki jih je kupila 66-letna mati vsem članom družine. Izgleda, da so bili zelo “pridni”! za vsakogar je izbrala drugačno barvo: roza, rumenega, oranžnega in belega.

“Oh, moj bog, izgleda, da smo dobili božična darila od moje mame! Za vse njene otroke. Kako super! Oh, tale je zagotovo za Kourtney in Travisa,” je dejala Kim na Instagram zgodbi, ob tem pa nagnila kamero, da se je videl beli MOKE avto z lobanjo, narisano na prednjem delu.

“Khloé in jaz sva dobili roza!” je nadaljevala, Jenner pa je delila njen video na svojo Instagram zgodbo.

Sicer pa je bila momager, kot imenujejo podjetno matriarhinjo, letos še posebej radodarna, saj to ni vse, kar so dobili. Na božični večer je izdala svojo verzijo pesmi “Jingle Bells,” kjer Kourtney igra na zvončke skupaj s svojim zaročencem, bobnarjem skupine Blink-182, Travisom Barkerjem, ki igra bobne

“Kourtney in Travis, ta dva sta narejena eden za drugega, res sta,” je Jenner povedala Ellen DeGeneres v nedavnem intervjuju. “Najbolj srčkan par sta. Tako sta zaljubljena in nam to tudi dajeta vedeti – neprestano.”

PREBERITE TUDI: Khloe Kardashian je hčerki pripravila spektakel, o kakršnem “navadni smrtniki” lahko samo sanjamo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj