36-letna Khloe Kardashian je za 3. rojstni dan svoje hčere True Thomson presegla samo sebe in presenetila mnoge.

Velika spalnica je bila napolnjena s stotinami (ne pretiravamo) roza balonov, resničnostna zvezda in njena naslednica pa sta pozirali v istih oblekah. Ta fotografija je omehčala številne privržence, ki so komentirali, da upajo, da bodo nekega dne kaj takega organizirali tudi za svoje otroke.

“In kar tako, stara si tri leta. Vse najboljše moja čudovita True. Nisem pripravljen na to, da si stara že tri leta in vsakič, ko te pokličem dojenček – me popraviš in rečeš, da nisi več dojenček. Nisem pripravljena,da si že velika punčka, vendar moraš vedeti, da boš ne glede na tvojo starost vedno moja majhna True. Ti si moja najboljša prijateljica. Ves moj svet. Gledam, kako rasteš in to je moj največji uspeh. Hvala, ker si me izbrala. Bog, hvala, ker si me blagoslovil,” je v čustveni objavi zapisala Khloe.

Tuji mediji v zadnjem času pišejo, da resničnostna zvezda razmišlja o drugem otroku. Čeprav si je vedno želela še enega otroka, se je med pandemijo koronavirusa ta želja še povečala. Skupaj z njo isto željo deli tudi Tristan, h kateremu se je nedavno vrnila in s katerim načrtuje prihodnost.

PREBERITE TUDI: Zvezdnica pokazala svojo ranljivost ob neprestanih žalitvah in kritikah njenega videza

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj