In včeraj so pri kozmetični hiši Estée Lauder naznanili, da je 19-letnica, ki je po mnenju mnogih edina 'dostojna' iz družine Kardashian/Jenner, dosegla naravnost neverjeten uspeh: postala je obraz prestižne kozmetične hiše!

“Sem neizmerno vznemirjena, da lahko povem, da sem postala novi obraz @esteelauder!!,” je mlada lepotička zapisala na svojem Instagramu. “Še sama ne morem verjeti!” Kendall je sicer že nekaj mesecev vedela za svoj novi podvig, a je morala počakati z razkritjem preostalemu svetu, kar je le dvigovalo napetost. “Prav zares se mi zdi, da sanjam, da bom lahko predstavljala tako ikonsko lepotno znamko – to je neverjetna čast,” je povedala v izjavi za javnost. “Izvedela sem, ko sem bila na pariškem tednu mode in ves ta čas sem morala to novico ohranjati kot skrivnost. Presrečna sem, da lahko zdaj delim in da sem postala del družine Estée Lauder.”

Predsednica Estée Lauder Jane Hertzmark Hudis pa je dodala “Kendall je ultimativno dekle tega trenutka in navdušeni smo, da bomo lahko s pomočjo njene podobe, glasu, energije in nevejretne moči na socialnih omrežjih Estée Lauder predstavili milijonom mladih žensk po svetu.” Pri reviji Vogue pa so opravili tudi intervju z mlado zvezdnico o njenem vstopu v lepotni svet in njenem močnem vplivu na družbenih omrežjih.

“Uživam v tem, ko svoje oboževalce spuščam v svoj svet,” je Kendall povedala za revijo. “Instagram je moja prireditev življenja.” Povedala je tudi, da se mora zahvaliti staršem, ki so ji vcepili močno delovno etiko. “Naučila sem se, da je to, da si perfekcionist in svetu zagotoviš kakovost, edini način, da delaš v poslu. Deloholičnost je v naši hiši pozitivna beseda.” Kar se tiče njenega ljubezenskega življenja, Kendall za to trenutno nima časa. “Vem, da zveni klišejsko, a dejansko sem preveč zaposlena. Ali bi morala reči izbirčna?”

Prve fotografije za kampanjo Estée Lauder s Kendall bo posnel modni fotograf Mikael Jansson, nastopila pa bo skupaj s Carolyn Murphy in Joan Smalls. “Če pomislim nase, ko sem bila majhna deklica in se igrala s šminkami Estée Lauder, zdaj pa sem del te družine, ki je tako čudovita in neverjetna,” je še povedala Kendall. “Počutim se tako srečno.”

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj