Pred dobrim tednom dni sta imela vojvoda in vojvodinja Cambriška med obiskom istoimenske regije Cambridgeshire kar nekaj dni povsem zapolnjenih z raznimi dogodki in obveznostmi. Ogledala sta si svoj prvi uradni skupni portret; se ukvarjala z umetnostjo in ročnimi deli z otroki iz otroškega hospica; ter se ustavila na Cambridgeshire County Day na dirkališču Newmarket Racecourse.

Za slednjo priložnost je Kate nosila plapolajočo midi obleko L.K. Bennett in ljubke espadrile s peto, s katerimi je spretno brcala nogometno žogo. Na začetku dneva je vojvodinja preko obleke nosila suknjič nebesno-modre barve, ki se je čudovito ujemal z obleko; ko pa ga je slekla, je razkrila izjemno ljubko podrobnost svoje obleke, ki je pravzaprav popolna za poletje.

O katerem detajlu govorimo? O rokavih s plapolajočimi rokavi. Kratki, ohlapni rokavi se mehko zvijejo čez ramena in se razširijo navzven. To ni le igriv, ženstven in laskav detajl, ampak so takšni rokavi tudi zelo praktični – njihova zračnost namreč omogoča boljši pretok zraka do pazduh, kar je potrebno, ko se pri visokih temperaturah znojimo.

Obleka s takšnimi rokavi je odlična izbira za vse, ki se udeležujejo otroških praznovanj, kosil s prijatelji, poletnih večerov ali porok na prostem, saj je praktična in elegantna hkrati. Zato ni čudno, da se vse ženske, vključno z zvezdnicami, odločajo za ta slog za vse priložnosti.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj