Vojvodinja Cambriška in princesa Anne sta prvič skupaj opravljali kraljeve obveznosti. Skupaj sta obiskali organizacije za zdravstveno varstvo porodnic v Londonu in se seveda ob tej priložnosti tudi primerno oblekli.

Kate je nosila oblačila ene od svojih najljubših blagovnih znamk Self-Portrait. (Se še spomnite tiste lepe mentolovo zelene plisirane obleke, ki jo je v začetku leta z Williamom oblekla za kraljevo turnejo po Karibih?) Tokrat se je vojvodinja odločila za suknjič z enorednim zapenjanjem v krem barvi s čipkastimi detajli spredaj in pasom, ki je lepo poudaril njen vitek pas.

Pod njo je nosila obleko v istem odtenku, videz pa je dopolnila s krem torbico, salonarji iz semiša v svetli bež barvi in bisernimi uhani znamke Annoushka.

Princesa Anne je medtem nosila temen, turkizno zelen plašč s potiskanim svilenim šalom v enaki barvi okoli vratu, črno torbico in črne salonarje.

Kraljica je tako Kate kot tudi Anne odlikovala za zasluge za kraljevo družino z velikim križem kraljevega viktorijanskega reda.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton v Belizeju presenetila z izbiro večerne obleke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj