Ko je Jada Pinkett Smith decembra lani na Instagramu predstavila svojo 10-minutno rutino nege kože, smo lahko videli, kako zelo informirana in glede lepote in nege kože. A mladostna 49-letnica ni le polna dobrih nasvetov, temveč je pred tednom dni lansirala tudi lastno kolekcijo za nego kože z zanimivim imenom Hey Humans (Hej, ljudje).

 

 

V predstavitvenem videu je razložila, kje je dobila navdih za znamko: “Kot verjetno veste, je osebna nega ena mojih strasti, a je tako netrajnostna. Kot družina smo z veseljem podpirali Jadena pri projektu Just Water in sedaj imamo Hey Humans, ki jo s ponosom predstavljam kot prvo znamko osebne nege, ki je v 99% brez plastike.”

Kolekcija vsebuje kar 20 izdelkov, med drugim zobno pasto z evkaliptusom, gel za prhanje z vonjem banane, losjon za telo z vonjem sivka-vanilija in podobni naravni vonji. In kar je najboljše: izdelko so cenovno tako ugodni, da si jih lahko privošči popolnoma vsakdo – najdražji stane le 6 dlarjev.

Ekološka embalaža in dostopna cena pa nista edini prednosti – vsi izdelki temeljijo na naravnih sestavinah visoke kakovosti, med drugim žajblju, kokosovem in jojoba olju, aloe veri ipd. “Hej, ljudje, upam, da se mi boste pridružili v skrbi za naš planet z izbiro izdelkov, s katerimi se negujemo,” je na koncu videa povedala Jada.

PREBERITE TUDI:

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj