Če ste od nekdaj oboževale sijoč videz polti slavne pevke, plesalke in igralke J.Lo, potem imamo izvrstno novico za vas: od novega leta dalje boste lahko kupile izdelke njene nove kozmetične linije.

 

Jennifer Lopez s svojo fit postavo in mladostno, napeto in sijočo kožo, brez dvoma predstavlja urejeno, sodobno žensko, ki skrbi za svoje zdravje in videz. Zato ni presenetljivo, da je – tako kot mnoge manekenke in igralke – predstavila lastno kozmetično linijo, JLo Beauty, ki bo na voljo od 1. januarja dalje. Kolekcija bo vključevala 8 izdelkov, ki bodo delovali tako, da bodo koži podarjali tisti značilni JLo sijaj, med drugim serum, kremo, čistilo in celo prehransko dopolnilo.

“O tem, da bi imela lastno kolekcijo kozmetike, razmišljam že 20 let,” je povedala Lopez. “Le počakati moraš na pravi trenutek. Mislim, da sem se morala malce bolj realizirati, da imam filozofijo prave lepotne kozmetične znamke; lepote od znotraj navzven ter ideji, da lepota nima roka trajanja.”

Glavna sestavina celotne kozmetične linije je olivno olje, za katero Lopez pravi, da je prava družinska tradicija in lepotna skrivnost, ki si jo podajajo ženske iz roda v rod, in je nujno za zdrave lase, kožo in nohte. Tudi prehransko dopolnilo vsebuje ekstrakt oliv, medtem ko kozmetični izdelki vsebujejo JLo Beauty Olive Complex, ki je z antioksidanti bogata in koži prijazna mešanica skvalana, fermentiranega olja, olivnega olja ter ekstrakta oljčnih listov, ki kožo vlaži in neguje.

 

Kolekcija vključuje čistilo That Hit Single, vsestranski serum That JLo Glow, ki je zvezda kolekcije; ‘robček’ masko That Limitless Glow; dnevna That Big Screen SPF 30 Moisturizer in nočna krema That Blockbuster Wonder Cream, ter krema za okoli oči in svetlikajoč se osvetljevalec polti v treh odtenkih.

Povedala je še, da ji je dermatolog že ko je bila zelo mlada povedal, da mora uporabljati UV zaščito, saj naj bi bilo to temelj ohranjanja mladostnega videza. Tega se JLo drži če nekje 20 do 30 let. In meni, da je ena od skrivnosti za njen mladosten videz. Poudarila je še, da sta za lep in mladosten videz nujna tudi redno gibanje in zdrava prehrana.

PREBERITE TUDI: Takšna je impresivna prehrana Jennifer Lopez

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj