Tako se je pridružila Rihanni, J.Lo in mnogim drugim, ki so se odločile, da bodo izpad zaslužka zaradi nezmožnosti nastopanja zaradi lažne pandemije nadomestile drugače.

Linijo je poimenovala Keys Soulcare in naj bi bila več kot le kozmetika. Gre za linijo, ki predstavlja življenjski slog, pripravila pa jo je v sodelovanju s priljubljeno drogerijsko kozmetično znamko e.l.f. Beauty. Nova kolekcija je bila lansirana v tem tednu, med drugim izdelki svečka z vonjem kokosovega mleka in žajblja Sage + Oat Milk; krema za transformacijo kože ter masažni roler za obraz.

​​​​​​​

Namen Alicie Keys s kozmetično linijo je tudi wellness element. “Gre za njeno osebno potovanje glede nege kože in njeno strast prinesti svetlobo v ta svet in ta kozmetična linija, ki predstavlja tudi življenjski slog, ji bo omogočila, da naprej raziskuje vse o notranji lepoti, dobrem počutju in povezanosti,” so zapisali v izjavi za javnost.

“S svojim pogledom na svet, neverjetnim glasom in linijo koži prijaznih, s strani dermatologov razvitih in do živali prijaznih izdelkov, se bo znamka trudila prinesti nov pomen v lepoto in čaščenje ritualov v naših vsakodnevnih življenjih ter prakticiranje namere v vsaki akciji.”

Kolekcija je že na voljo po drogerijah v ZDA. Le katera zvezdnica bo naslednja?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj