Valižanska princesa je pred dnevi odpotovala v ZDA, kjer se je morala, med drugim, spopasti tudi z odločitvijo, kaj obleči na košarkarsko tekmo. Članica kraljeve družine, ki se morda še najbolje počuti v preprostih kosih, ki jih nosimo navadne smrtnice, se je tako odpovedala Zara skinny hlačam in salonarjem, ter se odločila za uglajen videz v skladu s svojim novim, višjim kraljevim nazivom. In izbrala je, kot se v tovrstnih modnih trenutkih spodobi: Chanel.

Opazovalci kraljevega sloga bi lahko stavili, da bo Kate svojo nedavno naložbo francoske modne hiše spakirala za to pomembno potovanje v ZDA. Kraljevsko modri suknjič iz bucléja je nosila že prej in je vedno dobila komplimente za brezhibno klasično urejenost, ki je v suknjičih Chanel nezgrešljiva.

Vendar pa Kateina izbira ni navaden Chanelov suknjič. Gre za vintage kos iz leta 1995, ki princeso poudari kot osebo z izostrenim očesom za modo, in ki bo prestal preizkus časa. Prva ga je na modni brvi Karla Lagerfelda nosila Claudia Schiffer.

Kot je nekoč dejala Coco Chanel: “Moda mine, slog ostane” – in Kate Middleton to vsakič znova potrjuje.

PREBERITE TUDI:

  1. Kate Middleton brezhibno elegantna tudi med igranjem nogometa
  2. Kate Middleton oživila ta ljubek, klasični vzorec, ki ga je nosila že v preteklih letih

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj