Če tako kot mi tudi vi občudujete eleganten slog vojvodinje Cambriške, potem veste, da so pike in pikice pri njej zelo priljubljene. Ta brezčasen vzorec je v preteklih letih nosila na številnih dogodkih – med drugim takrat, ko je poustvarila obleko, ki jo je navdihnila princesa Diana; in nazadnje, ko se je pojavila na Wimbledonu skupaj s princem Williamom.

Mati treh otrok je bila na teniškem turnirju tako sijoča v svoji modri obleki Alessandre Rich, ki jo je skombinirala s sončnimi očali Finlay, da se skoraj nismo zavedali, da smo to obleko že videli. Middletonova je v tej obleki prvič blestela med jubilejnim platinastim vikendom pred nekaj tedni, pretekli vikend pa jo je ponovno nadela.

Lepo je videti, da kraljeva družina večkrat nosi svoja oblačila (pozdravljena, trajnost!), še posebej pa nam je všeč, ko nekdo tako ikoničen, kot je Kate Middleton, obvlada umetnost uigravanja svojega značilnega sloga. Če se želite sprehoditi po poti spominov, se morda spomnite, kako je vojvodinja leta 2013 nosila skoraj identično obleko za slavno fotografiranje v bolnišnici Svete Marije, takoj po porodu princa Georgea.

Spodaj si oglejte nekaj čudovitih oblek s pikami in se prepustite kraljevskemu slogu.

PREBERITE TUDI: Kate Middleton brezhibno elegantna tudi med igranjem nogometa

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj