Skoraj ste že pripravljene za pomlad – imate vse kose, ki so nujna spomladanska oprema: trenčkot; salonarje špičake; balerinke; skinny kavbojke in čudovito novo strukturirano torbico. A nekaj pa ker še manjka … NOHTI! Nimate nobenega pravega odtenka laka, ki bi nazanajal – oz. bolje rečeno kar kričal – “pomlad je tu!”

PREBERITE TUDI: Največji modni trendi, ki se nam obetajo v 2018

1. Živahna rumena

Živahne rumene nohte je bilo prvič opaziti na modnih pistah na tednu mode, od takrat dalje pa jo je čedalje pogosteje opaziti tudi povsod drugje. Izberite res sijočo, sončno rumeno, ki spominja na sonce, pri tem pa bodite seveda pozorne na podton: če ste topel tip, izberite rumeno z oranžnim podtonom in če imate roza, torej hladen podton kože, takšnega, ki potegne malce na zelenkasto (npr. še rahlo zelenkaste limone ali pomelo napram zrelim pri toplem podtonu).

2. Močna oranžna

Živo oranžna je nova roza, pravijo. No, morda ne čisto, ampak takle udaren odtenek je vsekakor najboljši način za proslavitev prihajajoče tople in sončne sezone.

PREBERITE TUDI: Največji make-up trend 2018: metalik mat ustnice

3. Ultra vijolična

Seveda ne gre spregledati Pantone barve leta 2018, ultra vijolične. Ta živahna barva je lahko alternativa črni, pa tudi pastelnim odtenkom, ki so spomladi tako pogosti, če niste njih ljubiteljica.

4. Rozkasto-rdeča

Odtenek, ki načeloma bolj pristaja tistim s hladnim podtonom, a tudi na olivno zagoreli polti lahko izpade nadvse lepo in predvsem poletno. In tako, kot ne morete zgrešiti z malo črno oblekico in rdečo šminko, jasno, ne morete z rdečim lakom za nohte. Večna elegantna klasika, ki izžareva ženstvenost in seksapil. Če ste pozimi prisegale na temne, vinsko-rdeče odtenke, je sedaj čas, da preizkusite svetlejše.

Vam roza podton ni blizu? Nič zato, izberite živahnega oranžno-rdečega.

5. Črna

Gre sploh kdaj iz mode? Nikakor. Vedno ženstvena, zapeljiva, skrivnostna in šik – tako pri oblačilih kot tudi na nohtih. Poskrbite za brezhiben nanos, saj ne odpušča napak. Če vam je preveč, pokusite mehkejšo verzijo, npr. antracitno ali z blagih shimmrom.

PREBERITE TUDI: 12 idej za spomladanski odtenek šminke

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj