… in nič ne gre po načrtih, potem morate upoštevati 5 teh pravil Feng Shuija. Pomagali vam bodo pritegniti vse tiste prepotrebne pozitivne vibracije na vašo delovno postajo, da bo vse steklo kot po maslu.

Položaj pisarniške mize

Položaj vaše pisarniške mize je zelo pomemben po Feng Shuiju. Postaviti jo je treba na najbolj oddaljeno mesto od vhoda v vašo pisarno. To vpliva na vašo motivacijo in duh, da opravite svoje delo. Mora biti obrnjena proti vhodnim vratom vaše pisarne. Feng Shui razmišlja, da ko se obrnete proti glavnim vratom, pozdravljate priložnosti in dobre vibracije. Če je vaš hrbet obrnjen proti vratom, boste večkrat občutili tesnobo in stres, ker ne boste vedeli, kdo vstopa skozi vrata za vašim hrbtom.

Velikost mize

Velikost vaše mize ne sme biti prevelika ali premajhna. Na njej bi morali biti zmožni postaviti vse vaše pisarniške potrebščine, ki jih potrebujete vsak dan. Mnogi notranji oblikovalci, ki sledijo Feng Shuiju, predlagajo mizo v obliki črke L ali mizo v obliki ledvice.

Zavese

Če želite pritegniti pozitivne vibracije, okrasite delovno mesto s pozitivnimi in navdihujočimi predmeti in citati. Prepričajte se, da se z barvami dobro počutite in ne povzročajo stresa. 

Naravna svetloba

Poskrbite, da bo v prostor, kjer delate, pritekalo veliko naravne svetlobe. Na voljo mora biti ustrezno okno, kamor lahko postavite žaluzije ali zavese, vendar naj bodo med delom odprte, da vaša soba ni povsem temna.

Rastline

Rastline so vedno dobrodošle. Vaši pisarni dodajo svežino, kjer koli že ste. Malo okrasite z rastlinami za čiščenje zraka, kot so rastlina žada, bonsaj ali potos, ki ga postavite tam, kjer lahko zjutraj prejme naravno svetlobo.

PREBERITE TUDI: Stvari, ki jih v službi nikoli ne smete početi

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj