Zvezdnik je razkril, kako ga je Bruce Springsteen navdihnil, da se je začel prekinitveno postiti.

V torkovi oddaji Conan O’Brien je voditelj poudaril, da bi Martinov megauspeh lahko pomenil, da pogosto priložnostno večerja s kolegi velikani, kot sta Paul McCartney in Bono.

“Pravzaprav ne večerjam več,” je dejal Martin. “Neham jesti ob štirih popoldne in tega sem se naučil pri kosilu z Bruceom Springsteenom.”

46-letni frontman skupine Coldplay je nadaljeval: “Bruca imam rad, prav tako imam rad Patti, njegovo ženo. Imel sem srečo, da sem šel k njemu na kosilo dan po tem, ko smo lani igrali v Filadelfiji. Vseeno sem bil na zelo strogi dieti. Toda rekel sem: “Bruce je videti še bolj v formi kot jaz.”

Springsteenova žena, s katero sta skupaj že več kot 30 let, je Martinu povedala, da Springsteen uživa le en obrok na dan, kar je Martina navdihnilo.

“Rekel sem si, da je to moj naslednji izziv,” je dejal Martin.

Martinove pripombe so prišle le nekaj dni po tem, ko je bila njegova nekdanja žena, Gwyneth Paltrow, deležna kritik s strani prekomerno hranjenih, ko je razkrila, da se prav tako upošteva prekinitveni post.

“Večerjo jem zgodaj zvečer,” je dejala med nastopom na podkastu The Art of Being Well z Dr. Willom Coleom. “Izvajam lepo prekinitveno postenje. Običajno nekaj jem okoli 12. ure. Zjutraj si privoščim nekaj, kar mi ne dvigne sladkorja v krvi, zato si privoščim kavo. Za kosilo pa imam zelo rada juho. Velikokrat imam za kosilo kostno juho.”

Paltrow se je pozneje odzvala na kritike in pojasnila svoj način prehranjevanja.

“To ne pomeni, da se tako prehranjujem ves dan, vsak dan,” je delno povedala v Instagramovi zgodbi. “In mimogrede, jem veliko več kot le kostno juho in zelenjavo. Jem polnovredne obroke, imam pa tudi veliko dni, ko jem, kar si zaželim. Veste, jemljem ocvrt krompirček in karkoli drugega. Moje osnovno izhodišče je bilo, da sem poskušala biti zdrava in jesti hrano, ki resnično umiri sistem.”

Prekinitveni post, metoda prehranjevanja, pri kateri se z urnikom osredotočamo na to, kdaj oz. kolikokrat jemo, je čedalje bolj priljubljen, saj ga kot način prehranjevanja uporablja več zvezdnikov in vplivnežev. Študije so pokazale, da ne le zelo pomaga pri hujšanju, temveč ima tudi številne duge pozitivne vplive na zdravje.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston spregovorila o prehranjevalnih navadah in prekinitvenem postu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj