Sivi lasje so nedvomno znak staranja in medtem, ko moški s sivimi lasmi po mnenju večine postanejo šarmantni, ženske navidezno postarajo, četudi so sicer videti mladostne.

Še zlasti med ženskimi zvezdnicami velja, da so sivi lasje nekaj povsem nedopustnega in nesprejemljivega, zato si jih vse barvajo a obdobje karanten je povzročilo, da so mnoge sprejele svoje sive lase, ker niso mogle do frizerjev.

Tracee Ellis Ross

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

Zvezdnica, ki slovi po svojih živo roza ustnicah in glamuroznem slogu, si je v tem obdobju pustila lase sive.

Terri Hatcher

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teri Hatcher (@officialterihatcher)

Zvezdnica, ki je zaslovela v seriji Razočarane gospodinje, Terri Hatcher, je videti vsa sijoča, saj vsestransko skrbi za svoje zdravje in videz. Za razliko od ostalih je tudi v karanteni poskrbela za siv narastek z v trgovini kupljeno barvo za lase Madison Reed Radiant Hair Color Kit in Sondrio Brown 6.5. “Povsem enostavna je za uporabo in spomni me, kako pomembno je, da si vzamemo čas zase,” je zapisala v svoji Instagram objavi.

Kelly Ripa

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Ripa (@kellyripa)

Zvezdnica je celo kovid obdobje obveščala svoje sledilce in oboževalce o trenutnem stanju svojih sivih las.

Lily Allen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen of MySpace (@lilyallen)

Tudi Lily Allen je sprejela svoje sive lase. V nedavno objavljenem selfieju, kjer so skorajda beli lasje jasno vidni med sicer skoraj črnimi, je mnoge prepričala, naj si pustijo sive lase. (Mimogrede: tudi njena polt je povsem brez ličil naravnost zavidanja vredna.)

Andie MacDowell

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andie Macdowell (@andiemacdowell)

Lepotica, ki slovi po svojih bujnih, kodrastih laseh, je priznala, da so jo hčerke prepričale, naj si pusti sive lase. Sicer je potrebovala nekaj časa, da se je navadila, a sedaj je menda zaljubljena v svoj novi videz.

PREBERITE TUDI: Napake pri frizuri, ki vas postarajo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj