… ki so se zaradi skrbi za okolje, živali ali zaradi njihovega zdravja odločile, da bodo meso izločile iz prehrane. Nekatere so veganke, druge vegetarijanke, a vse imajo razlog, zakaj je rastlinska hrana postala del njihovega življenja.

Billie Eilish

Billie Eilis je bila vzgojena kot vegetarijanka, preden je postala veganka in svoj čas v središču pozornosti uporablja za zavzemanje za veganstvo. Svojo platformo redno uporablja tudi za deljenje resnice o živinoreji. V odgovoru oboževalcem na Tumblrju je Billie pojasnila, da je veganka, ker obožuje živali in želi, da jih pustijo pri miru.

Pamela Anderson

Nekdanja zvezdnica Baywatcha Pamela Anderson je ponosna veganka in dolgoletna borka za pravice živali. Pamela je veganka že več kot 30 let, zaradi česar je ena izmed prvih veganskih zvezdnic Hollywooda.

Sia Furler

Znana avstralska pevka Sia je v tvitu leta 2014 razkrila, da je veganka, ko jo je lastnik veganske restavracije povabil, naj pride in obišče njegovo restavracijo. Pevka je že vrsto let pred tem sledila vegetarijanski prehrani in je v preteklosti združila moči z organizacijo za pravice živali PETA, da bi pomagala odpraviti brezdomstvo živali.

Mayim Bialik

Igralka in zvezdnica serije Veliki pokovci, Mayim Bialik, je dolgoletna veganka, ki redno uporablja svoj status slavne osebnosti, da se zavzema za živali. Bialik je na svojem YouTube kanalu delila številne videoposnetke, ki pojasnjujejo njene razloge za veganstvo in ponujajo nasvete, kako vzgajati srečne in zdrave veganske otroke.

PREBERITE TUDI: Pamela Anderson se je skrivaj poročila s 74-letnikom

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj