Medtem, ko je bila njena prva poroka z rockerjem Tommyjem Leejem zelo javna in odmevna, pa je njena zadnja s producentom Jonom Petersom popolno nasprotje. Slavna Pamela, ki je pred leti burila moško domišljijo, se je namreč poročila skrivaj.

Poroke je mnoge presenetila, še zlasti njene oboževalce – toliko bolj zato, ker se je Pamela poročila s 74-letnikom. In sicer se je par poročil na skrivni zasebni ceremoniji v Malibuju pred tednom dni, v ponedeljek, 20. januarja. Po nekaj dneh pa je objavila tudi že prvo fotografijo po poroki:

“Pamela kot umetnica nikoli ni izrazila vsega svojega potenciala. Ona šele mora zablesteti. Toliko več nosi v sebi kot je vidno očem, sicer je ne bi tako zelo ljubil,” je 74-letni Peters, povedal v intervjuju po poroki. “Lepih deklet je povsod dovolj. Lahko bi si izbral drugače, ampak – že 35 let – hočem Pamelo. Dela me divjega – na pozitiven način. Navdihuje me. Ščitim jo in z njo ravnam tako, kot si zasluži.”

Tako Anderson, 52, kot tudi Peters, sta bila oba že štirikrat poročena. Pamela je bila poročena s Tommyjemj Leejem od 1995 do 1998; s Kidom Rockom od 2006 do 2007 in nato dvakrat z Rickom Salomonom: 2007 in ponovno 2014. ločila sta se leta 2015. ima dva odrasla sinova s Tommyjem Leejem, Brandona, 23, in Dylana, 22.

Par se je spoznal že v osemdesetih na zabavi v Playboevem dvorcu in pomagal ji je začeti kariero tako, da ji je plačeval za ure petja, plesa in igranja. Pomagal ji je tudi do prve TV vloge v Home Improvement in kasneje Baywatch. Zasnubil jo je že pred 30 leti, a ga je zavrnila. “Čez 30 let najina razlika v letih ne bo več tako velika,” mu je takrat dejala.

In vse kaže, da je imela prav. Ko jo je po 30 letih ponovno zasnubil, je rekla da. Vse kaže, da včasih res le čas ni pravi.

PREBERITE TUDI: Pamela Anderson ima ponovno novo pričesko

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj