… ko potrebujete ramo, na katero se lahko naslonite, so vedno tam. Vendar včasih, ne glede na trud, prijateljstva ne uspejo. Če je ta oseba ali prijateljstvo strupeno in negativno vpliva na vas, je pametno, da to osebo opustite. Astrologija vam na podlagi zodiakalnih znamenj pomaga prepoznati ljudi, ki morda niso pravi za vas. Zato vam prinašamo seznam zodiakalnih znamenj, ki nikoli ne morejo biti dobri prijatelji.

Oven in rak

Oven in Rak se povežeta med prisrčnimi pogovori, vendar ne bosta mogla prenašati osebnosti drug drugega, ko bodo stvari šle navzdol. Ovni so impulzivni in so po potrebi pripravljeni na ostro soočenje. Toda raki se izogibajo nepremišljenosti in so zelo občutljivi. Lahko se počutijo oškodovane zaradi ovnovega nadzornega vedenja.

Bik in kozorog

Ta dva znaka sta med seboj težko prilagodljiva. Njihove argumente je težko rešiti, ker sta si zelo podobna. Oba sta svojeglava in se močno držita svojih pravil. Ne bodo se spustili, da bi se opravičili in raje bodo svoje prijateljstvo končali, namesto da bi morali sklepati kompromise.

Dvojčka in Bik

Dvojčki so spontani in vsestranski, medtem ko biki radi ostanejo v svoji coni udobja. Dvojčki so lahko nekoliko prenapeti, ko gre za delo, biki pa večino časa preprosto ne prenesejo njihovega nenavadnega vedenja. Biki so bolj nagnjeni k ustvarjanju scene in dvojčki bodo poskrbeli za boj.

Rak in tehtnica

Tehtnice dajejo prednost ravnotežju v vseh pogledih življenja, zato so lahko nekoliko neobčutljivi v primerjavi z raki. Rak lahko včasih postane preveč čustven in lahko razdraži tehtnico do te mere, da je edina možnost, ki ostane prepir. Ti razpoloženi znaki nikoli ne morejo udobno sedeti med seboj, ne da bi se prepirali.

PREBERITE TUDI: Tedenski horoskop

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj