Kaj kmalu bomo lahko stopili v novo astrološko leto – 20. marca namreč sonce stopi v znak Ovna in hkrati bomo slavili spomladansko enakonočje in še prvi spomladanski dan. Vse lepo, dobro in pozitivno na kupu – le kaj boljšega bi si še lahko želeli?

Čeprav je Oven sicer usmerjen v odločne in direktne akcije, tokrat ne bo nič kaj dramatičnega, saj se bo Merkur, planet izražanja in komunikacije, v ponedeljek prestavil v zasanjani, idealistični Ribici. Merkur v znaku Rib je znak globokih in občutljivih dušic.
Sicer pa zima odhaja prav po zimsko, torej z mrazom in snegom in ta teden posvetite predvsem svojim ambicijam in gojenju sočutja.

Zvezdniki, rojeni v znamenju Rib: Steve Jobs, Sharon Stone, Javier Bardem, Drew Barrymore, Albert Einstein, Elizabeth Taylor, Rihanna, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Justin Bieber, Bruce Willis, Jon Bon Jovi, Daniel Craig, Michael Caine, Rachel Weisz, Glenn Close.

Ovnica

Vaša sezona je pred vrati, draga Ovnica, in za vas je to najlepši del leta. A iz nekega razloga se vam bo zdelo, da te dni nič ne more biti iskreno in direktno, kot da ste neprestano na preizkušnji. Kaj se dogaja? V torek vas bo šef prosil, da opravite eno res zoprno delo, vnašanje podatkov, ki bi vznejevoljilo še tiste, ki to sicer počnejo. Vi boste to seveda opravili z odliko, vendar: se je splačalo zato počutiti manjvredno? In pa: ste dobili kakšno priznanje za to? Na srečo se bo v nedeljo Sonce pomaknilo v vaš znak in vas spomnilo, da je čas, da proslavite.

Sporočilo tedna: Naredite to zase.

Bikica

Za vas, Bikica, bo cel teden namenjen poskusu opraviti vse, kar vas čaka, preden boste v soboto lahko malce odklopili. Ko bo v soboto Sonce vstopilo v znak Ovna in s tem v vaš sektor nezavednega, boste pripravljeni na digitalni detoks in cel mesec počitka in relaksacije. A v četrtek se bo Venera povezala z močnim Plutonom in zalotili se boste še pri zadnji nevšečnosti: miriti boste morali prepir med dvema prijateljicama. Nihče ni boljši pri posredovanju v konfliktih kot vi, a sedaj je čas, da ugasnete telefon, se posvetite sebi in dvignete vibracije.

Sporočilo tedna: Vedite, kdaj je čas, da odidete.

Dvojčici

S tem, ko se bo vaš vladajoči planet, Merkur, v ponedeljek pomaknil v znak Rib, in se pridružil Veneri in Soncu v vašem kariernem sektorju, se bo vse v vašem življenju pomaknilo nazaj k delu. Veliko pritiskov bo na vas, da bi vodili določene zadeve, a vi nočete biti naveden šef – vi želite biti kul šef! V soboto se začne sezona Ovna, ki bo pokazala, kako zelo pomembno je razviti močne povezave s sodelavci. Družite se za malice, kosila in izven delovnega časa. Vložite svojo energijo v to, da bodo vsi okoli vas počutili kot zvezde.

Sporočilo tedna: Bodite vodja, kakršne si želite v svetu.

Rakica

Na začetku tedna boste pod stresom glede vaše kariere. Vsak ima vprašanja: vaš novi fant želi vedeti, zakaj ste se raje odločili za povišico namesto menjave za sanjsko službo; vaš nadrejeni, kje se vidite čez 5 let. Ali bi lahko še bolj pritiskali na vas, da ugotovite vse skupaj? V soboto se začne obdobje Ovna in čas je, da svojo prihodnost vzamete nazaj v svoje roke in se povežete s svojimi ambicijami. Posvetitev terapije svojim kariernim negotovostim namesto ponavljajoči se družinski drami bo ta teden prava odločitev, vredna vašega časa in denarja.

Sporočilo tedna: Prevzemite kontrolo nad svojo prihodnostjo.

Levinja

V soboto se začenja sezona Ovna in s tem, ko Sonce vstopa v vaš ognjeni so-znak, se končno počutite spet vi. Svet je vaš – kam si želite iti? Čas je, da se začnete veseliti prihodnjih načrtov glede potovanj in študija. Sonce bo v torek podporna povezava transformacijskemu Plutonu, kar vam bo dalo trenutek, da ocenite, katera orodja in veščine so vam na voljo, da lahko uresničite svoje sanje. uporabite to energijo za iskanje šolnin in brezplačnih izobraževanj; poceni letov in vsega ostalega, kar si lahko privoščite na budgetu.

Sporočilo tedna: Preverite možnosti!

Devica

S tem, ko vaš vladajoči planet Merkur plava v globinah znaka Rib – in vašem sektorju odnosov – boste od ponedeljka dalje lahko veliko več časa, misli in pozornosti namenili svojemu partnerju ali prijateljici. Ponavadi sicer radi pomagate, a trenutno je izjemno zahtevna in težavna s svojimi problemi in niti ne veste, kje začeti in počasi vam popušča potrpljenje. Poleg tega ste še vedno izjemno zaposleni v službi, zaradi česar vam zmanjkuje časa zase. Sezona Ovna v soboto vas bo pripravila do tega, da ocenite svoje investicije – ne le finančne, temveč tudi čustvene. Bodite previdni, kam vlagate.

Sporočilo tedna: Kaj je dejansko vredno truda?

Tehtnica

 

S prihajajočo sezono Ovna in pomladi ste pripravljeni, da novo razmerje zavzame prostor v vašem življenju. Spet ste na aplikacijah za spoznavanje in prijateljice prosite, naj vas že spoznajo s kom primernim. A preden se spustite v kako romanco, je pravo vprašanje: ste že pospravili svojo sobo? Vaš vladajoči planet, Venera, se bo v četrtek srečala z življenje spreminjajočim Plutonom, kar vas bo spodbudilo, da počistite določene pajčevine – dejanske in metaforične. Ko boste počistili navlako in prižgali svečko ali himalajsko solno luko, se boste lahko osredotočili na iskanje pravega.

Sporočilo tedna: Najprej najdite svoj mir, šele potem ljubezen.

Škorpijonka

Če je bilo obdobje Rib namenjeno temu, da ste se nekako prebijali skozi vse, potem sezona Ovna od sobote dalje ponovno prinaša trdna tla. Zadnji mesec vas je povsem konzumirala sveža romanca ali kreativni projekt, a ta teden se vam bodo tako domače kot tudi službene obveznosti tako kopičile, da boste morali ugotoviti, kako vse skupaj uskladiti. Čas je, da si omislite planer in začnete natančno načrtovati in beležiti obveznosti! Planet ljubezni, Venera, se bo v četrtek srečala z močnim Plutonom in vas spomnila, da bi morala ljubezen in magičnost spremljati vsak dan vašega življenja.

Sporočilo tedna: Užitek je moč.

Strelka

Ne glede na to, kako ste uživali v počitku in relaksaciji – treba se bo osredotočiti na družinsko življenje, saj postaja vse skupaj prav divje. S spomladanskim enakonočjem in sezono Ovna, ki se začenja v soboto, ste spet nazaj v svojem elementu. Sedaj je čas, da flirtate in ste kreativni! Z Merkurjem v znaku Rib od ponedeljka dalje boste tudi zelo povezani s svojimi čustvi in bolj pripravljeni na deljenje kot običajno. Napišite pesem, naslikajte portret ali končno skušajte narediti gibanico.

Sporočilo tedna: Izrazite se!

Kozoroginja

Ste pripravljeni na spomladansko čiščenje? V soboto se začenja sezona Ovna, ki bo osvetlila vaš sektor doma in družine. Čas je, da preučite minimalizem in se tega resno lotite. Presenečeni boste, koliko lažje in prijetnejše bo vaše življenje. Posvetite pa se tudi sebi in temu, kar vas veseli in osrečuje. Lahko bolje uskladite delo in prosti čas in si vzamete čas zase, ki ga potrebujete? Začne se s prepoznavanjem tega, kdaj zapreti prenosnik in odkorakati iz pisarne, ne glede na to, kako nujno nekaj deluje. Skrb zase bi morala biti na prvem mestu, zato se je treba naučiti reči ne, postaviti meje in se jih držati.

Sporočilo tedna: Počitek se ne bo zgodil sam od sebe – poskrbeti boste morali zanj.

Vodnarka

V soboto se začenja sezona Ovna in premik v ta odločni znak za vas pomeni obvladovanje obojega: vašega urnika in pričakovanj. Pojavilo se bo veliko ljudi, ki bodo nenadoma prosili za vašo pomoč. To verjetno že občutite, saj dobivate čedalje več sporočil na vseh koncih. Izkoristite zadnje dni znaka Rib, da se naužijete malce časa čisto samo zase. Veliko boste odnesli že od polurnega počitka, meditacije ali poslušanja glasbe.

Sporočilo tedna: Sami si morate ustvariti svoj prostor.

Ribi

Besede kar letijo iz vas ta teden, Ribica! S komunikacijskim planetom Merkurjem, ki stopi v vaš znak v ponedeljek, bo vse – težaven ljubezenski odnos ali neka zamera – kar ste tiščali v sebi od januarja, priplavalo na površje. Spravite vse iz sebe, a se pripravite na bumerang, sploh s strani poslovnega partnerja ali kake stranke. Tak ekspert ste pri delu pod pritiskom in pretvarjanjem, da je vse v redu, da je popolnoma spregledala vaše nezadovoljstvo. A s sezono Ovna, ki je pred vrati, je pomembno, da se zavedate svoje vrednosti.

Sporočilo tedna: Povejte, kar vas muči!

PREBERITE TUDI: Kakšna je vaša skrivna ženska moč – na podlagi horoskopa?

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj